Libnet.ro
UNICEF

13:00

Anul trecut s-au furat cu 70% mai multe masini

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Anul trecut s-au furat cu 70% mai multe masini

Politistii de frontiera au descoperit anul trecut aproape 240 de masini furate, cu peste 70% mai multe fata de anul 2017. Printre cele mai scumpe autoturisme furate si depistate la frontiera se numara un Land Rover in valoare de peste 58. 800 de euro si. continuă pe Wall-Street Ro

Crestere cu peste 70% fata de 2017 a numarului masinilor furate anul trecut si depistate la frontiera. Care sunt cele mai scumpe autoturisme furate

Politistii de frontiera au descoperit anul trecut aproape 240 de masini furate, cu peste 70% mai multe fata de anul 2017. Printre cele mai scumpe autoturisme furate si depistate la frontiera se numara un Land Rover in valoare de peste 58. 800 de euro si un BMW X6 care costa aproximativ 50. 000 de euro.

2018 in Justitie. Mai putine dosare pentru DNA, mai multe achitari

In anul 2018, DNA a trimis mai putine dosare spre judecare in instante, dar a crescut numarul achitarilor, coroborat cu fuga in strainatate a unor inalti demnitari condamnati definitiv, pentru care statul.

Kim Jong Un i propune mai multe ntlniri lui Moon Jae-in

Liderul nord-coreean Kim Jong Un vrea sa organizeze anul viitor mai multe intalniri cu omologul sau sud-coreean, Moon Jae-in, cu scopul de a accelera denuclearizarea peninsulei coreene, scrie Reuters.

Tragedie in Danemarca: Mai multe persoane au murit intr-un accident feroviar pe un pod

Mai multe persoane si-au pierdut viata intr-un accident feroviar produs miercuri pe un pod in Danemarca, a anuntat politia, transmite AFP. Cauzele accidentului nu au fost precizate. Conform unor informatii.

INFOGRAFIE Anul trecut, a crescut numarul accidentelor de avion.Trei din cele 15 avioane implicate erau ale unor de companii aflate pe lista neagra a UE

In 2018 au fost inregistrate 15 accidente mortale in care au fost implicate avioane de pasageri si in care numarul persoanelor decedate a fost de 556, un bilant in crestere fata de anul anterior, a indicat Aviation Safety Network ASN), o asociatie specializata in acest tip de catastrofe, transmite AFP. Totul in contextul in care si numarul zborurilor a crescut cu un milion de curse.

Care este cea mai aspra sanctiune pentru injurii pe Facebook. Amenda maxima mentinuta de instanta in cazul unui barbat care a injurat mai multe persoane

Un barbat din Braila, amendat cu 1. 000 de lei dupa ce a injurat pe Facebook mai multe persoane, a pierdut in instanta procesul cu Politia. Barbatul a contestat temeinicia amenzii si in plus a considerat-o mult prea mare fata de minimul prevazut de lege in astfel de cazuri 200 de lei), insa Judecatoria a decis ca amenda e proportionala cu faptele sale.

Merkel: Germania va trebui sa si asume mai multe responsabilitati n lume

Cancelarul german Angela Merkel a declarat luni ca este in interesul Germaniei sa isi asume o mai mare responsabilitate la nivel global, intr-un moment in care multilateralismul se afla sub atacuri periodic, relateaza AFP.

Scandal pe o plaja din Cape Town dupa ce mai multe persoane de culoare ar fi fost evacuate: Era haos

Paznicii unei firme de securitate privata au fost acuzati ca le-au ordonat mai multor persoane de culoare sa paraseasca o plaja din Cape Town, in Africa de Sud, ceea ce a starnit proteste, scrie BBC.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )