Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cati bani au facut, din livrarile de colete, cei mai mari curieri in 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cati bani au facut, din livrarile de colete, cei mai mari curieri in 2017

Cei mai mari jucatori din curierat au avut un an dificil in 2017, majoritatea au fost pe pierderi sau au inregistrat un profit foarte mic, desi piata a urcat la aproape 450 de milioane de euro. Asteptarile pentru 2018 sunt ca piata de curierat va. continuă pe Wall-Street Ro

Cati bani ar fi primit concurentii de la Exatlon si cine a fost cel mai scump

Reality show-ul Exatlon a adus audiente uriase postului Kanal D si venituri bune concurentilor. in mod evident, faimosii au avut un avantaj in fata razboinicilor, iar cei care au rezistat cel mai mult in Republica Dominicana au fost cei mai castigati.

Eurostat: Doi din zece turisti n Romnia sunt straini / Cei mai multi provin din tarile asiatice

Doi din zece turisti din Romania in 2016, au fost straini, care au cheltuit pentru sedere, in medie, 32 de euro si au petrecut 4 nopti in unitatile de cazare, arata un raport al Biroului de Statistica al Uniunii Europene - Eurostat. Cei mai multi turisti straini sunt reprezentati de cetatenii tarilor asiatice. Acestia sunt urmati de germani.

VIDEO Gafele ministrului Educatiei la Olimpiada Internationala de Matematica: a gresit numele unuia dintre cei mai mari matematicieni romani

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a fost unul dintre invitatii de onoare la ceremonia de deschidere a Olimpiadei Internationale de Matematica. Cunoscut pentru gafele pe care le face in discursurile sale, Popa nu a dezamagit la Cluj. El l-a botezat pe unul dintre cei mai mari matematicieni romani Grigore Moisil.

Top 10 cei mai bine platiti barbati din industria modellingului!

Doamnelor si domnisoarelor, pentru ca este weekend si avem timp sa visam cu ochii deschisi va propunem sa va delectati cu lista de mai jos, in care va prezentam cei mai frumosi si mai bine platiti barbati din lumea modelingului.

DOLIU in mediul de AFACERI: Unul din cei mai bogati romani si-a dat ULTIMA SUFLARE intr-un spital din Viena (FOTO)

Lumea afacerilor din Romania e in doliu. Unul dintre cei mai bogati 20 de ieseni a incetat din viata. Este vorba de Teodor Burtila, un milionar care s-a stins la un spital din Viena. Afaceristul avea.

Politistii au DAT LOVITURA! Unul dintre cei mai cautati romani a fost ARESTAT in Italia! Era dat in urmarire de ani buni... (FOTO)

Stan Nicolae-Marius, unul dintre cei mai cautati romani, care apare la sectiunea MOST WANTED, pe site-ul Politiei Romane, a fost arestat in Italia. Acesta era dat in urmarire internationala inca din anul.

Lovitura devastatoare pentru Klaus Iohannis. Cati bani ii ia ANAF-ul

Informatie bomba de la Ministrul de Finante. ANAF a inceput recuperarea banilor obtinuti ilegal de sotii Iohannis din chirie. Anuntul a fost facut de Ministrul de Finante in exclusivitate la Antena 3. Eugen.

Cati bani a primitMelania Trump de pe urma fotografiilor de cand este prima doamna a Americii

Prima doamna a Statelor Unite a primit intre 100. 000 si un milion de dolari din drepturi de autor pentru utilizarea fotografiilor sale, au dezvaluit jurnalistii NBC. Este vorba despre o serie de 187 de.

Jaf armat la Cluj - Napoca: Cu cati bani a fugit atacatorul(VIDEO)

Un jaf armat a fost comis joi la o sala de jocuri de noroc din Cluj-Napoca. Un individ a furat 12. 000 de lei dupa ce a amenintat cu personalul salii cu o arma, informeazastiridecluj. ro. Barbatul a fost ul.

DIN PACATE, nu s-a mai putut face nimic! Anuntul trist a fost facut: Este vorba de cel mai iubit concurent de la EXATLON!

Lovitura pentru fanii lui Ionut de la Exalton! Lucrurile sunt tot mai proaste in relatia fostului concurent cu logodnica acestuia Nella. Printr-un mesaj pe retelele de socializare, Nella a anuntat ca cei doi.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3191 seconds )