Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai sigure masini din clasa la testele Euro NCAP in 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai sigure masini din clasa la testele Euro NCAP in 2019

Euro NCAP, programul european de evaluare a masinilor noi, a facut un clasament din care reiese care au fost cele mai sigure masini testate in 2019. Ford Puma, fabricat la Craiova, a obtinut un punctaj bun in clasa supermini. continuă pe Wall-Street Ro

Andreea Ligia este una dintre cele mai frumoase prezente din sala de fitness. La ce se uita toata lumea cand trage de fiare

Andreea Ligia este un model de succes cu un corp impecabil pentru care lucreaza din greu la sala de fitness. De asemenea, Andreea nu rateaza nicio ocazie pentru a posta pe Instagram cele mai provocatoare poze cu ea din sala de fitness. Andreea Ligia, cea mai provocatoare aparitie din sala de fitness Andreea Ligia este .

Utile: Adorata sau detestata, un nutritionist a spus adevarul despre bere. Multi nu stiu ce proprietati are aceasta bautura; Cele mai sigure 5 locuri in care sa calatoresti in 2020

Dieta cu apa calda, cea mai simpla cura de slabire. Vrei sa slabesti? incepe prin a-ti detoxifia organismul, iar cea mai simpla metoda pentru a face acest lucru este. Semne de alarma ca aveti glicemia prea mare. Glicemia trebuie testata zilnic cel putin odata pe zi, folosind un glucometru. Exista unele semne si simptome care ne pot.

24 IT. Cum arata cele mai scumpe si spectaculoase casti din online-ul romanesc

Laurentiu Matache a vorbit in cadrul emisiunii 24 IT, despre cele mai scumpe casti din online-ul romanesc.

Cum va arata capitala unuia dintre cele mai sarace judete din Romania. Suma fabuloasa care va fi investita

Capitala celui mai nordic judet din Romania isi va schimba total fata si va deveni unul dintre cele mai moderne orase cu ajutorul fondurilor europene. Autoritatile din Botosani au reusit sa obtina 7 milioane de euro pentru asfaltari, trotuare, reabilitare scoli, in general infrastructura si peisagistica.

STEFAN BANICA JR, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu: A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea

Moartea tragica a realizatoarei tv Cristina Topescu a socat intreaga tara. Printre vedetele care au reactionat la aflarea vestii se numara si celebrul cantaret Stefan Banica Jr. Acesta a publica.

Cele mai piratate filme de pe internet in luna ianuarie: ce descarca oamenii de pe torrent

Cei de la TorrentFreak au publicat o editie recenta a clasamentului lor cu referire la afinitatile amatorilor de piraterie. Asa ajungem la un top 10 cele mai piratate filme din ianuarie.

Salariatii din constructii si asimilatii acestora au avut cele mai mari cresteri ale salariului net in ultimul an

Daca tragem linie si masuram cresterea salariilor din intervalul noiembrie 2018-noiembrie 2019, cele mai mari cresteri le-au avut lucratorii din constructii si asimilatii acestora. Cei care lucreaza in activitatea de sfaramare a rocilor aceste produse fiind apoi utilizate in constructii sau in productia de materiale - argila, gips, calcar etc. ) si-au vazut salariile marite cu peste 47% in ritm anual. Constructorii au si ei salarii nete mai mari tot cu peste 47%, iar pe locul al treilea sunt angajatii din Fabricarea altor produse din minerale nemetalice, care include fabricarea sticlei, a articolelor din ceramica si a pietrei brute.

VIDEO Cele mai mari scandaluri la TV, in Romania. S-a intamplat in direct, iar moderatorii au fost depasiti de situatie

Romanii au apucat sa vada in direct, pe micile sau marile ecrane o serie de mai multe momente tensionate la televiziunile din Romania. Topul celor mai tensionate momente din studiourile TV din Romania Fie ca au fost filmate scandalurile in direct, fie ca s-au intamplat chiar in studio-urile marilor televiziuni din Romania, romanii s-au delectat .

SONDAJ VERIFIELD: Nicusor Dan are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela Firea

Candidatul sustinut de USR Bucuresti la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat, duminica, un sondaj de opinie din care reiese ca are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela in lupta pentru functia de primar al Capitalei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Cele mai mari cinci mituri despre slabire. Teoriile perpetuate si in 2020 de Doctorul Google

Pierderea in greutate este dificila in cele mai multe dintre cazuri, dar poate deveni si mai complicata atunci cand primesti sfaturi de la Google. Pentru inceput, trebuie sa intelegem ca multe dintre sfaturile acestea sunt mituri, potrivit expertilor consultati de prevention. com.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )