Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cluj-Napoca va avea autobuze electrice de un milion de euro, care se incarca din mers

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cluj-Napoca va avea autobuze electrice de un milion de euro, care se incarca din mers

Primaria Cluj-Napoca, condusa de Emil Boc, va achizitiona 25 de autobuze electrice cu incarcare din mers, considerate cele mai performante mijloace de transport electric unde exista linie de troleibuze. continuă pe Wall-Street Ro

Clujul va avea autobuze electrice de un milion de euro. Se incarca din mers si au o autonomie remarcabila

Municipalitatea clujeana intentioneaza sa achizitioneze 25 de autobuze articolate electrice, lungi de 18 metri, pentru care este gata sa plateasca 115 milioane de lei. Vehiculele vor reprezenta o premiera pentru Romania si dispun de o tehnologie de ultima ora. Acest lucru se reflecta si in pretul lor, un singur autobuz urmand sa coste un milion de euro.

La Chisinau ar putea fi asamblate autobuze electrice belaruse de o intreprindere mixta moldo-belarusa

La Chisinau ar putea fi asamblate autobuze electrice. Intentia a fost enuntata marti, 30 octombrie, in timpul vizitei premierului Pavel Filip la uzina Belkommunmash din orasul Minsk, specializata in producerea unitatilor de transport public electric.

FOTOGALERIE Primele 20 de autobuze din cele 400 care urmeaza sa fie achizitionate de Primaria Capitalei au ajuns n Bucuresti

Primele 20 de autobuze din cele 400 care urmeaza sa fie achizitionate de Primaria Capitalei de la asocierea OtokarOtomotiv ve Savunma Sanayi au ajuns in Bucuresti, la autobaza Titan. Autobuzele trebuie receptionate, inmatriculate si inregistrate, urmand ca dupa finalizarea procedurilor, pana la jumatatea lunii noiembrie sa iasa progresiv, in trafic.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )