Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fiat - Chrysler confirma ca a propus o fuziune cu Renault

Hotnews Hotnews,
 Fiat - Chrysler confirma ca a propus o fuziune cu Renault

Fiat-Chrysler poarta discutii cu Renault pentru a fuziona cu Renbault intr-o companie mixta in care fiecare ar detine un numar egal de actiuni. S-ar crea o companie care valoreaza 33 miliarde euro si ar produce aproape 9 milioane de masini/an. Tranzactia propusa este o dovada ca marile companii auto vad fuziunea ca varianta ideala pentru a suporta cheltuielile mari cu trecerea la masini electrice. continuă pe Hotnews

Fiat Chrysler confirma negocierile de fuziune cu Renault

Fiat Chrysler FCA) a facut o propunere de fuziune transformativa grupului Renault, a anuntat astazi producatorul auto italo-american, intr-o tranzactie pe baza de schimb de actiuni, care va crea al treilea lider global si va ajuta la rezolvarea unora dintre slabiciunile Renault si Fiat.

Fiat Chrysler si Renault se afla in negocieri avansate pentru o colaborare ampla

Fiat Chrysler Automobiles FCA) si Renault se afla in negocieri avansate pentru o colaborare ampla, potrivit mai multor persoane apropiate discutiilor, citate de Financial Times.

Renault se arata interesata de propunerea de fuziune facuta de Fiat-Chrysler

Consiliul de administratie al Renault si-a exprimat luni interesul fata de proiectul de fuziune prezentat de Fiat - Chrysler, proiect ce ar duce la crearea unui gigant auto ce ar fi depasit doar de Toyota si Volkswagen Group. Practic, Renault accepta oferta de a discuta pe subiect si ramane de vazut daca se va ajunge la un acord.

Fiat Chrysler vrea o alianta cu Renault pentru a forma cel mai mare grup auto din lume

Fiat Chrysler vrea o alianta cu Renault pentru a forma cel mai mare grup auto din lume, care impreuna cu Nissan si Mitsubishi, ar ajunge la o productie de 15 milioane de masini pe an, scrie Automotive News Europe .

Fiat Chrysler negociaza o alianta cu Renault

Producatorul auto italo-american, Fiat Chrysler Automobiles NV FCA), este in negocieri pentru a forma o alianta cu Renault SA, a anuntat ieri, publicatia britanica Financial Times FT), citand surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

ştiri din Economie

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3437 seconds )