Libnet.ro
UNICEF

20:30

inmatricularea masinilor Euro 3 si Euro 4, interzisa in Romania

B1 B1,
inmatricularea masinilor Euro 3 si Euro 4, interzisa in Romania

Planul National pentru Energie si Schimbari Cliamtice PNIESC) al Romaniei vorbeste despre posibilitatea interzicerii inmatricularii autoturismelor cu norma de poluare sub Euro 5, informeaza. continuă pe B1

Ar putea fi interzisa inmatricularea autoturismelor Euro 3 si Euro 4 in Romania

Revizuit la finalul lunii trecute, Planul National pentru Energie si Schimbari Cliamtice PNIESC) al Romaniei vorbeste despre posibilitatea interzicerii inmatricularii autoturismelor cu norma de poluare sub euro 5, pentru ca tara noastra sa poata respecta tintele de eficienta energetica si de mediu asumate prin acest document in fata Comisiei Europene.

inmatricularea autovehiculelor Euro 3 si Euro 4 ar putea fi interzisa- Planul privind schimbarile climatice 2021-2030

Reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, prin mentinerea unui parc auto cu autovehicule Euro 6), eficiente sau vehicule cu propulsie electrica si prin interzicerea inmatricularii autovehiculelor cu norme de poluare Euro 3 si Euro 4, sunt masuri introduse in Planul National Integrat in domeniul Energiei si Schimbarilor Climatice 2021-2030 PNIESC). Varianta revizuita a PNIESC a fost pusa in dezbatere pe site-ul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Vezi ce mai prevede planul in privinta electromobilitatii.

Vesti de ultima ora pentru soferi! Masinile Euro 3 si Euro 4 ar putea fi interzise in Romania

Planul National pentru Energie si Schimbari Cliamtice PNIESC) al Romaniei vorbeste despre posibilitatea interzicerii inmatricularii autoturismelor cu norma de poluare sub Euro 5, pentru ca tara noastra sa poata respecta tintele de eficienta energetica si de mediu asumate prin acest document in fata Comisiei Europene.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )