Libnet.ro
UNICEF

10:15

Premierul Dancila: Aprobam studiul de fundamentare pentru autostrada Targu Neamt-Iasi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premierul Dancila: Aprobam studiul de fundamentare pentru autostrada Targu Neamt-Iasi

Guvernul aproba, vineri, studiul de fundamentare pentru proiectul strategic de investitii in parteneriat public-privat 039;Autostrada Targu-Neamt - Iasi039;, a carui valoare estimata este de 1,2 miliarde de euro si presupune realizarea a 68 de kilometri, a. continuă pe Wall-Street Ro

Scandalul modificarii Codurilor ia amploare. Premierul Dancila, sunata de Timmermans pentru Ordonante

Discutie incendiara intre premierul Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europemene Frans Timmermans in legatura cu scandalul din Justitiei. Oficialul european a sunat-o pe Viorica Dancila, iar cei d.

Guvernul promite Autostrada Targu Neamt-Iasi in patru ani

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, in deschiderea sedintei de Guvern, ca aproba studiul de fundamentare pentru constructia in parteneriat public-privat a Autostrazii Targu Neamt-Iasi.

Guvernul promite ca autostrada Targu Neamt-Iasi va fi facuta in patru ani: 1,2 miliarde de euro pentru 68 de kilometri

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri ca guvernul aproba studiul de fundamentare a proiectului strategic de investitii in parteneriat public-privat autostrada Targu-Neamt Iasi. Valoarea investitiei este estimata la 1,2 miliarde de euro.

Autostrada Targu Neamt-Iasi, supraevaluata de patru ori

Deputatul Nicusor Dan acuza ca Autostrada Targu Neamt-Iasi va costa aproape 20 milioane de euro pe kilometru, de patru ori mai mult decat prevedeau standardele de cost stabilite in 2010.

Dancila: Aprobam bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu si continuam programele Rabla clasic si Rabla plus

Guvernul va aproba bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu, permitand astfel continuarea unor programe guvernamentale precum Rabla clasic si Rabla plus, a anuntat vineri prim-ministrul Viorica.

Premierul Dancila: Reuniunea in format Romania-Bulgaria-Grecia-Serbia are o semnificatie aparte pentru tara noastra

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca reuniunea in format cvadrilateral Romania-Bulgaria-Grecia-Serbia are o semnificatie aparte pentru Romania, din perspectiva exercitarii Presedintiei Consiliului.

Premierul Dancila i-ar fi promis lui Frans Timmermans ca Guvernul nu va adopta maine Ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale - surse

Premierul Viorica Dancila i-ar fi promis prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans ca Guvernul nu va adopta maine Ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale.

Premierul Dancila: intalnirile pe care le-am avut in SUA au repus Romania pe harta mondiala

Premierul Viorica Dancila a declarat ca intrevederile pe care le-a avut cu oficiali americani in cadrul vizitei efectuate in SUA in perioada 23-26 martie au repus Romania pe harta mondiala. Au fost ?.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )