Libnet.ro
UNICEF

12:30

Programul Rabla incepe oficial vineri - Care sunt conditiile si ce se schimba

Hotnews Hotnews,
 Programul Rabla incepe oficial vineri - Care sunt conditiile si ce se schimba

Pe 12 aprilie incepe oficial programul Rabla care ajunge la a 15-a editie si cuprinde si componenta care incurajeaza cumpararea de masini electrice. Majoritatea lucrurilor raman neschimbate fata de 2018, dar vin si cateva modificari. Suma alocata este de 320 milioane lei, pentru circa 35. 000 de prime de casare, cuantumul primei de casare fiind de 6. 500 lei. Ea se acorda pentru autovehiculul nou al carui sistem de propulsie genereaza maximum 120 g CO2/km, iar in Rabla Plus ecobonusul maxim este de 10. 000 euro pentru cei care cumpara masini 100% electrice. continuă pe Hotnews

Programul Rabla 2019 demareaza pe 12 aprilie. Iata conditiile si ce masini puteti cumpara

Programul Rabla 2019 demareaza pe 12 aprilie cu o prima de casare de 6. 500 lei, care poate ajunge la 9. 200 de lei daca doriti sa achizitionati o masina noua hibrida.

Programul Rabla si Rabla Plus, lansat oficial de Gratiela Gavrilescu, in curtea unui producator de autoturisme

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, va lansa, miercuri, 10 aprilie, Programul Rabla Plus. Evenimentul va avea loc intr-o fabrica de autoturisme care detine un centru de incercari, la Titu, in Dambovita.

PROGRAMUL RABLA. De cand se pot inscrie romanii in programele Rabla Clasic si Rabla Plus

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat miercuri, la Titu, lansarea programelor Rabla Clasic si Rabla Plus, editiile din 2019, inscrierile urmand sa inceapa vineri, 12.

Cererile de inscriere in Programul Rabla Clasic si Rabla Plus pot fi depuse incepand de vineri

Ministerul Mediului a lansat cea de-a XV-a editie a Programului Rabla Clasic, cu un buget alocat de 320 de milioane de lei, si cea de-a a IV-a editie a Programului Rabla Plus, pentru care s-au alocat 93 de milioane lei. Cererile de inscriere in cele doua programe pot fi depuse incepand de vineri la producatorii validati.

Programul Rabla a fost lansat oficial - inscrierile incep pe 12 aprilie, iar bugetul permite casarea a 35.000 de masini vechi

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat miercuri, la Titu, lansarea programelor Rabla Clasic si Rabla Plus, editiile din 2019, inscrierile urmand sa inceapa in 12 aprilie. Suma alocata este de 320 milioane lei, pentru circa 35. 000 de prime de casare, cuantumul primei de casare fiind de 6. 500 lei si se acorda pentru autovehiculul nou al carui sistem de propulsie genereaza maximum 130 g CO2/km.

Rabla si Rabla Plus demareaza vineri, 12 aprilie 2019. Fondurile necesare prevazute in buget insumeaza 350 de milioane de lei

Programele Rabla Clasic si Rabla Plus, editiile din 2019, demareaza vineri, 12 aprilie, o data cu inceperea inscrierilor. Fondurile necesare prevazute in buget insumeaza 350 de milioane de lei.

Craiova: PSD organizeaza astazi un miting la care sunt asteptate 40.000 de persoane

PSD va organiza vineri, la Craiova, un miting electoral la care pesedistii spun ca vor veni zeci de mii de oameni. Claudiu Manda, candidat la alegerile europarlamentare, a spus, miercuri, ca sunt multe organizatii PSD care vor sa organizeze mitinguri, iar prima manifestatie va avea loc la Craiova vineri, de la ora 16.

Stirile ProTV: Situatia greu de crezut pentru acest secol in care sunt pusi romanii care vor casa noua

Romanii gata sa se indatoreze pe zeci de ani pentru o casa noua sunt pusi in situatii greu de crezut pentru acest secol.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )