Libnet.ro
UNICEF

07:00

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Un proprietar a scos la vanzare o Dacia 1300 pentru suma de 11. 900 de euro. OANA LIS iN DOLIU! MOARTEA A LOVIT CAND NIMENI NU SE ASTEPTA! ULTIMELE IMAGINI CU VIOREL LIS GALERIE FOTO) Potrivit barbatului care . continuă pe B1

(P) Cea mai inalta cladire din Romania se construieste la Timisoara

In proiectul mixt Iulius Town Timisoara denumit anterior Openville) lucrarile avanseaza la cea mai inalta cladire din Romania, United Business Center 0 UBC 0). Cu dimensiuni ametitoare - 155 de metri, 27 de etaje, peste 52. 000 metri patrati suprafata.

Cum arata cea mai mare pisica din lume. Aceasta rasa este si cea mai inteligenta felina domestica

Nu trebuie sa fie amator de pisici ca sa stii ca nu toate pisicile sunt la fel. Printre ele, se numara unele mai mici, alte mai mari, unele mai destepte si alte mai putin. Cu toate acestea niciuna nu are mai multe superlative absolute sub centura decat felina din imaginea de ma sus. Este intitulata [] .

Rihanna, oficial cea mai bogata artista din lume! Ce avere impresionanta are

Rihanna a devenit oficial cea mai bogata artista din lume, intrecandu-le pe Beyonce, Madonna, Celine Dion si Taylor Swift! Iata ce avere impresionanta are vedeta! .

Care este considerata cea mai frumoasa floare din lume? Nu te-ai fi asteptat tocmai la ea

Indiferent daca ai sau nu o afinitate pentru flori, de-a lungul timpului, ti-ai dezvoltat niste preferinte in acest domeniu si, pe unele dintre ele, le consideri cele mai frumoase. La ora actuala, centralizate, exista mai mult de 200. 000 de specii de flori raspandite in fiecare colt al mapamondului. Ele impresioneaza printr-un colorit aparte, se diferentiaza [] .

Care este cea mai veche meserie din lume? Nu, nu este prostitutia. Ce indeletniciri aveau oamenii

Ai auzit deseori ca prostitutia este cea mai veche meserie din lume. in practica, realitatea pe care o cunoastem cu totii este gresita. indeletnicirile popoarelor din timpuri preistorice erau mult mai elaborate decat ai crede la prima vedere. De curand, una dintre cele mai vechi zicale a fost desfiintata. in medii academice, prostitutia nu mai [] .

Rihanna, cantareata cu cea mai mare avere din intreaga lume

Rihanna a devenit cea mai bogata cantareata din lume, cu o avere estimata la 600 de milioane de dolari.

Studiu: Piata europeana de publicitate in medii digitale - cea mai rapida crestere din ultimii opt ani / A depasit 55 miliarde euro in 2018

Piata europeana de publicitate in medii digitale a crescut in 2018 cu 13,9%, pana la 55,1 miliarde de euro - cea mai rapida crestere din 2011 incoace, potrivit studiului AdEx Benchmark dar publicitatii de organizatia IAB Europe. Aceasta arata ca piata s-a dublat, astfel, fata de nivelul din 2012, principalele motoare de crestere fiind segmentele de video, mobil si social media.

TRANSALPINA. Cel mai inalt drum din Romania s-a redeschis

Circulatia rutiera pe Transalpina, soseaua din Romania aflata la cea mai mare altitudine, s-a redeschis marti, a anuntat prefectul judetului Valcea, Florian Marin. Acesta a precizat ca.

Ea este cea mai bogata cantareata din lume. Le-a intrecut chiar si pe Madonna si Beyonce

Cantareata, muziciana, textiera, are premii la cele mai importante ceremonii din muzica, cele mai multe piese pe care le-a lansat au devenit mari hit-uri, are concerte prin toata lumea si a fost declarata cea ma.

Business report: Care sunt cei mai avantajati angajati din Romania; Bancile dau mai greu credite. Care este motivul; Patru licitatii pentru achizitia a 330 de autobuze si 100 de tramvaie, derulate de Primaria Capitalei

Bugetul pierde 80 de milioane de euro pe an cu scutirile de impozit pentru salariile din IT. in 2001, industria IT din Romania avea 13. 691 de angajati. Astazi are. Ce zic producatorii internationali, intrebati de standardul dublu la alimente. Un brand, acelasi produs, indiferent de tara. Comisia Europeana ia masuri pentru.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )