Libnet.ro
UNICEF

16:00

Rolls Royce a avut cel mai bun an de vnzari din istorie

Hotnews Hotnews,
 Rolls Royce a avut cel mai bun an de vnzari din istorie

Rolls Royce a avut in 2018 cel mai bun an de vanzari din istoria sa de 115 ani, depasind 4. 100 de masini in special datorita pietei americane. Modelul Ghost costa peste 250. 000 euro, iar Phantom este 450. 000 euro. Compania a inceput si livrarile pentru Cullinan, primul sau SUV. continuă pe Hotnews

Globurile de Aur 2019: The Americans - cel mai bun serial, Roma, de Alfonso Cuaron - cel mai bun film strain, Bohemian Rhapsody- cea mai buna drama

Cea 76-a editie a galei Globurilor de Aur are loc in noaptea de duminica spre luni, la Los Angeles. Iata, potrivit Mediafax, primele premii acordate. The Americans - cel mai bun serial-drama, Roma, de Alfonso Cuaron - desemnat cel mai bun film strain, Alfonso Cuaron - cel mai bun regizor, Olivia Colman- cea mai buna actrita intr-o comedie, Green Book- cel mai bun film de comedie, Glenn Close- cea mai buna actrita intr-o drama, Rami Malek- cel mai bun actor intr-o drama, Bohemian Rhapsody- cea mai buna drama.

Bohemian Rhapsody, cel mai bun film la Golden Globes 2019! Iata lista completa a castigatorilor!

Premiile Golden Globes s-au acordat aseara la Los Angeles, iar ceremonia a fost una plina de surprize. Bohemian Rhapsody a invins A Star is Born in cursa pentru cel mai bun film drama, iar Glenn Close i-a suflat premiul lui Lady Gaga pentru cea mai buna actrita. Iata lista completa a castigatorilor.

Mo Salah, cel mai bun fotbalist african pentru al doilea an la rand (VIDEO)

Mohamed Salah a fost desemnat cel mai bun fotbalist african in 2018, distinctie pe care a castigat-o si in anul anterior, de catre Confederatia Africana de Fotbal CAF), marti seara, la Dakar, capitala.

EURO, CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ISTORIE! Record negativ absolut pentru leu! DEZASTRU PENTRU ROMANI!

Miercurea neagra pentru moneda nationala. Euro atinge cel mai mare nivel din istorie. Moneda europeana a fost cotata, miercuri, la 4,6722 lei. Si dolarul american s-a preciat, ajungand la 4. Francul.

Ce se intampla cu creditele romanilor. Indicele ROBOR a scazut la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,92%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor.

Este oficial: A fost numit cel mai valoros jucator din Europa! Cristiano Ronaldo este abia al 19-lea in ierarhie...

Kylian Mbappe, international francez de la PSG, a fost declarat cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, potrivit unei analize facute de Centrul International pentru studii.

Kylian Mbappe (PSG), cel mai valoros fotbalist din Europa - Lionel Messi, doar pe sapte

Internationalul francez Kylian Mbappe, atacantul echipei Paris Saint-Germain, este cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, conform unei analize a Centrului international pentru studii sportive CIES).

Veste buna pentru romanii cu credite. Indicele Robor la trei luni a coborat cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 2,94%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor.

IN DECEMBRIE Activitatea economica in zona euro - cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani

Activitatea economica in zona euro a inregistrat, in decembrie, cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani, pe fondul sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, conform unui studiu realizat de compania de analize financiare Markit, transmite Reuters, citata de Agerpres.

EURO A DEPASIT PRAGUL DE 4,67 LEI Cel mai slab leu din istorie

Zi proasta pentru moneda nationala. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat cea mai slaba cotatie din istorie pentru leu in raport cu euro, de 4,6722 lei pentru moneda europeana.

ştiri din Economie

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )