Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul Transporturilor: Nu pot fi gata proiecte de zeci de milioane de euro cu 100 de muncitori si 70 de utilaje

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Transporturilor: Nu pot fi gata proiecte de zeci de milioane de euro cu 100 de muncitori si 70 de utilaje

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat joi, in cadrul conferintei Connecting Europe through Innovation ca firmele care construiesc autostrazi de zeci de milioane de euro nu au cum sa termine la timp aceste lucrari cu 100 de. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Transporturilor: Nu pot fi gata la timp autostrazi de zeci de milioane de euro cu 100 de muncitori

Firmele care construiesc autostrazi de zeci de milioane de euro nu au cum sa termine la timp aceste lucrari cu 100 de muncitori si 70 de utilaje, a declarat, joi, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, la.

5 proiecte de 675 milioane euro pe fonduri structurale si de coeziune, anuntate de ministrul Plumb

Ministerul Fondurilor Europene a aprobat 5 proiecte majore noi, in valoare totala de 675 de milioane de euro, eligibila, pe fonduri structurale si de coeziune, in sectorul de apa, potrivit unui comunicat oficial remis, marti, StartupCafe. ro. Proiectele de aductiuni de apa si si cele de gestionarea apelor uzate sunt considerate ca avand un impact major pentru firmele mici si mijlocii, in principal antreprenorii din turism plangandu-se de lipsa acestor amenajari foarte importante pentru pensiuni, hoteluri si restaurante.

Deficitul de cont curent s-a adancit la 967 milioane euro

Investitiile directe ale nerezidentilor au insumat 1,37 miliarde euro Deficitul de cont curent s-a adancit la 967 milioane euro, in primul trimestru al anului in curs, de la 770 milioane euro in perioada ianuarie-martie 2017, potrivit datelor publicate, ieri, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Romnia a nregistrat n primul trimestru un deficit de cont curent de 967 milioane euro, cu 25,6% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 967 milioane euro in primul trimestru al acestui an, cu 25,6% mai mare fata de ianuarie-martie 2017, mai ales ca urin ianuarie-martie 2017, deficitul contului curent a fost de 770 milioane euro, arata datele revizuite ale BNR poblicate luni, potrivit News. ro. Contul curent al balantei de plati include sumele incasate si cele platite de Romania in relatiile comerciale cu celelalte state. Principala componenta care contribuie la contul curent al balantei de plati este comertul exterior, puternic deficitar in cazul Romaniei.

Avem deficit de 853,9 milioane euro in comertul cu produse agroalimentare

Romania a inregistrat, anul trecut, un deficit de 853,9 milioane euro in comertul cu produse agroalimentare, in crestere cu 53% fata de anul 2016, cand a raportat 557,4 milioane de euro, potrivit datelor Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), informeaza Agerpres.

Fondatorul firmei romnesti Total Soft investeste 1,5 milioane Euro ntr-un startup de inteligenta artificiala. Printre investitori, Anca Vlad (proprietar Catena) si Radu Enache (hotelurile Continental)

Omul de afaceri Liviu Dragan, fondator al firmei romanesti de IT Total Soft a anuntat o investitie de 1,5 milioane euro intr-un startup de inteligenta artificiala. O prima runda de finantare pentru lansarea platformei Druid a fost obtinuta de la investitori privati, precum: Anca Vlad, fondatoarea grupului Fildas Catena), Radu Enache, proprietarul lunatului de hoteluri Continental si Eugen Banciu, fondatorul Farmexpert. Cum va functiona acest startup, care isi propune sa creeze asistenti virtuali pentru angajatii din companii.

Romania, un deficit de 967 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 967 milioane euro in primul trimestru al acestui an, cu 25,6% mai mare fata de ianuarie, martie 2017, mai ales ca urmare a dezechilibrarii balantei comerciale, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR), publicate astazi.

Comisarul Corina Cretu, scrisoare dura catre ministrul Transporturilor pe tema ntarzierii proiectelor pe fonduri europene: Sunt extrem de ngrijorata / E nevoie ca proiecte noi sa fie lansate urgent pe teren. PLUS: Probleme pentru autostrada Sibiu - Pites

Actualul exercitiu financiar european se apropie de jumatatea perioadei de programare, iar Romania absoarbe fonduri europene pe proiecte de infrastructura in mare parte doar din proiectele incepute in trecut, in perioada 2007-2013, atrage atentia Corina Cretu, comisarul european pentru Politica Regionala, intr-o scrisoare adresata Ministerului Transporturilor, prezentata de PNL in Parlament. Cretu se declara extrem de ingrijorata de situatia actuala, de proiectele noi pregatite insuficient sau care risca sa se blocheze - este dat exemplul autostrazii Sibiu - Pitesti care este scoasa la licitatie in graba, pe loturi, desi nu este studiata impactul asupra mediului.

Comisarul Corina Cretu, scrisoare dura catre ministrul Transporturilor pe tema ntrzierii proiectelor pe fonduri europene: Sunt extrem de ngrijorata / E nevoie ca proiecte noi sa fie lansate urgent pe teren. PLUS: Probleme pentru autostrada Sibiu - Pitest

Actualul exercitiu financiar european se apropie de jumatatea perioadei de programare, iar Romania absoarbe fonduri europene pe proiecte de infrastructura in mare parte doar din proiectele incepute in trecut, in perioada 2007-2013, atrage atentia Corina Cretu, comisarul european pentru Politica Regionala, intr-o scrisoare adresata Ministerului Transporturilor, prezentata de deputatul PNL Lucian Bode in Parlament. Cretu se declara extrem de ingrijorata de situatia actuala, de proiectele noi pregatite insuficient sau care risca sa se blocheze - este dat exemplul autostrazii Sibiu - Pitesti care este scoasa la licitatie in graba, pe loturi, desi nu este studiat impactul asupra mediului.

Fonduri pentru mici firme romnesti: 2 milioane euro, premii totale n acceleratorul de afaceri european RobotUnion 2018

Firmele mici si mijlocii din Romania care activeaza in domenii de tehnologie inalta se pot inscrie in selectia pentru acceleratorul de afaceri RobotUnion, in care sunt puse la bataie fonduri totale de 2 milioane de euro in cash si servicii pentru afaceri, destinate companiilor inregistrate in Uniunea Europeana. IMM-urile au un termen strict de inscriere online in acceleratorul european.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )