Libnet.ro
UNICEF

16:16

Accident rutier pe A1. Un microbuz cu 17 copii s-a rasturnat, iar sase persoane au fost ranite

B1 B1,
Accident rutier pe A1. Un microbuz cu 17 copii s-a rasturnat, iar sase persoane au fost ranite

Un microbuz cu 17 copii s-a rasturnat pe Autostrada A1, in apropiere de Capitala, in aceasta dimineata. politia locala a precizat ca rotile din spate ar fi explodat, iar autovehiculul s-a. continuă pe B1

Accident rutier pe A1. Un microbuz cu 17 copii s-a rasturnat, iar cinci persoane au fost ranite

Un microbuz cu 17 copii s-a rasturnat pe Autostrada A1, in apropiere de Capitala, in aceasta dimineata. politia locala a precizat ca rotile din spate ar fi explodat, iar autovehiculul s-a.

Sase copii au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN1, in dreptul localitatii Saftica

Sase copii, cu varste intre sapte si 13 ani, au fost raniti usor intr-un accident rutier pe DN1, in dreptul localitatii Saftica, dupa ce microbuzul in care se aflau a iesit de pe partea carosabila si a lovit un stalp, informeaza Inspectoratul de Politie Ilfov.

Sase copii raniti, intr-un accident rutier produs pe DN1

Sase copii, cu varste intre sapte si 13 ani, au fost raniti usor intr-un accident rutier pe DN1, in dreptul localitatii Saftica, dupa ce microbuzul in care se aflau a iesit de pe partea carosabila si a lovit un stalp, informeaza Inspectoratul de Politie Ilfov, citat de Mediafax.

Accident rutier in zona Aurora Mall. O femeie a fost luata pe capota de un autoturism

Un accident rutier care putea avea urmari grave s-a produs, marti, pe Unirii Nord, aproape de complexul Aurora Mall, din Buzau. Un autoturism care circula dinspre sensul giratoriu de la XXL catre podul Maracineni a acrosat o femeie care traversa pe la trecerea de pietoni.

Galati: Elicopter SMURD, chemat pentru salvarea unui ranit, in urma unui accident rutier

Trei persoane au ajuns, luni, la Spitalul Judetean din Galati, ca urmare a unui accident de circulatie care a avut loc pe DN 26 in apropierea localitati galatene Vladesti. Pentru salvarea uneia dintre victime a fost chemat elicopterul SMURD, care a transportat-o la spital.

O masina a luat foc in Capitala, in urma unui accident rutier

Doua masini s-au tamponat, iar unul din autoturisme a luat foc, intr-un accident produs luni dimineata pe Bulevardul Liviu Rebreanu, transmite libertatea. ro. Accidentul s-a produs dupa ce unul din.

ştiri din Auto

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )