Libnet.ro
UNICEF

10:01

5 ponturi pentru cei care vor sa cumpere o masina second-hand: la ce sa te uiti?

Auto Ro Auto Ro,
5 ponturi pentru cei care vor sa cumpere o masina second-hand: la ce sa te uiti?

Piata masinilor second-hand a explodat in ultima perioada. Iar asta inseamna ca si cei care vor sa dea tepe sunt mai numerosi. Masinile sincere care sunt la vanzare acum sunt foarte putine, majoritatea avand probleme ascunse sau kilometrjul fals. Iata 5 ponturi despre ce trebuie sa verifici la o masina cumparata la mana a doua. continuă pe Auto Ro

Veste FABULOASA pentru romanii care vor sa se imprumute la banci. Proiectul lui Daniel Zamfir privind PLAFONAREA DOBANZILOR la CREDITE, aviz favorabil la Senat

Veste buna pentru romanii care doresc sa contracteze credite. Marti, Comisiile reunite ale Senatului, cea economica, juridica si de buget finante, au avizat favorabildoua dintre cele trei proiecte de.

Lovitura pentru cei care au centrale termice de apartament

Gheorge Piperea, cunoscutul avocat care se ocupa acum de insolventa Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET) din Bucuresti, a declarat ca centralele de apartament sunt letale, din cauza emisiilor.

Carmen Harra, despre dezastrele naturale care vor avea loc in 2018. Ce ne asteapta anul acesta

Carmen Harra a vorbit despre dezastrele naturale care vor avea loc in anul ce urmeaza. Vor fi mai multe inundatii. Anul acesta, din fericire, cutremurul ne va ocoli. Inundatii insa vor fi, dar anul acesta.

Kinga Sebestyen lanseaza programul de Kangoo Jumps pentru femeile care tocmai au nascut

Kinga Sebestyen a reusit, in ultimul deceniu, sa transforme Kangoo Jumps intr-un fenomen international. Acest tip de sport, ce are la origini efecte terapeutice, este, spune antrenoarea, indicat la orice varsta, atat adultilor, cat si copiilor.

Discurs cu aluzii sexuale in Parlamentul Romaniei. Domnule Bichinet, sunteti o rusine pentru Parlament; imi cer scuze pentru cei care au ras ca nesimtitii

Sedinta de plen de marti a fost un nou moment al discursurilor in care s-a ajuns la jigniri si la aluzii sexuale. Principalul protagonist a fost deputatul Corneliu Bichinet PMP), iar acestuia i-a fost data replica de deputatul Emanuel Ungureanu USR), care l-a numit o rusine pentru Parlament si i-a facut nesimtiti pe cei care au ras la glumele lui Bichinet.

Amenzi usturatoare pentru cei care tin angajatii peste program la serviciu

Companiile care fac exces de orele suplimentare ar putea fi nevoiti sa achite o amenda cuprinsa intre 1. 500 si 3. 000 de lei pentru fiecare angajat care sta peste program, in afara orelor de munca. Cel putin asa prevede un amendament depus in Parlament de Adrian Dohotaru, deputat independent.

Ce se intampla cu cei care blocheaza locurile de parcare in Capitala. Amenzile pe care le risca acestia

Bucurestenii care blocheaza locurile de parcare cu ciment, bidoane cu apa, cadre de metal sau cu alte obiecte risca amenzi de pana la 1. 500 de lei. Intr-o singura zi, politistii locali au gasit peste 20 de parcari cu.

ANAF, anunt important pentru persoanele fizice: Vor avea un formular unic, va fi o surpriza placuta

Persoanele fizice vor avea un singur formular de completat si speram ca acesta sa fie inteligent, iar in formula actuala va fi o surpriza placuta, a declarat, marti, vicepresedintele Agentiei Nationale de.

EXCLUSIV Comisia Europeana, avertisment pentru parlamentarii care vor sa schimbe OUG64/2016: Procedurile de infringement impotriva Romaniei sunt in continuare deschise

BRUA, TAP si Nord Stream 2 sunt trei dintre cele mai importante proiecte energetice din Uniunea Europeana. Atunci cand vor fi functionale, exista mari sanse ca aceste gazoducte sa schimbe polii de putere din blocul european. in urmatorii ani, tara noastra ar trebui sa betoneze legislatia din domeniu care asigura un mediu transparent si nediscriminatoriu de tranzactionare al gazelor naturale.

Trei zodii care vor fi singure in luna martie

Inceputul primaverii nu vine cu vesti tocmai bune pentru unii dintre nativi. Trei zodii vor avea probleme in dragoste la inceput deluna martie Rac Racii incep sa se izoleze incet de oamenii care le-au.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )