Libnet.ro
UNICEF

22:47

Cu ce masina se va deplasa Papa Francisc in Romania? Restrictii de circulatie

B1 B1,
Cu ce masina se va deplasa Papa Francisc in Romania? Restrictii de circulatie

Dacia confirma. Masina cu care Papa Francisc se va deplasa la Bucuresti va fi una autohtona. Sanctitatea Sa va calatori in Capitala la bordul unei Dacia Duster modificate. continuă pe B1

Dacia care il plimba pe Papa: cu ce masina se va deplasa Papa Francisc

De-a lungul ultimului secol, Papa, indiferent ce nume a avut, s-a remarcat cu un Papamobil. in Romania, Dacia va furniza masina pentru Francisc. Papa Francisc ajunge in Romania pe 31 mai si va.

Papa Francisc in Romania, schimbari in program. Suveranul Pontif va fi intampinat de catre Klaus Iohannis la aeroport

Vineri, la sosirea in Romania, Papa Francisc va fi intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25, urmand ca ceremonia oficiala de primire la Palatul Cotroceni sa aiba loc la ora 12:05, anunta Administratia Prezidentiala.

FOTO Dacia pentru Papa: cum arata masina in care va fi Papa Francisc

Papa Francisc, la fel ca predecesorii, are un Papamobil. in Romania, Dacia va furniza masina pentru Papa Francisc. Acum stim si cum arata acest model. Papa Francisc ajunge in Romania pe 31.

FOTO Vizita Papei in Romania - Restrictii de circulatie pe drumurile nationale. Vezi rutele ocolitoare din zona Iasi, Miercurea Ciuc si Blaj

Vizita Papei Francisc in Romania impune instituirea unor restrictii de circulatie pe drumurile nationale, iar Compania de Drumuri si Politia Rutiera anunta care sunt rutele ocolitoare puse la dispozitia soferilor in zilele de 1 si 2 iunie. Vezi in articol care sunt acestea, precum si harti explicative.

VIDEO Papa Francisc in Romania. Primele imagini cu papamobilul: o Dacia Duster modificata / Programul zilei

Papamobilul pentru vizita Sanctitatii sale Papa Francisc in Romania a fost conceput de uzina Dacia si SPP, in urma unei analize riguroase, informeaza reprezentantii SPP. Automobilul a fost deja vazut si agreat de Suveranul Pontif, echipa SPP fiind primita in aprilie, la Vatican, informeaza Mediafax. Potrivit programului, Sfantul Parinte pleaca de la Roma vineri, 31 mai a. c. , la ora 8. 10 de pe aeroportul Roma Fiumicino cu directia Bucuresti Otopeni, unde urmeaza sa ajunga la ora 11. Dupa primirea oficiala de la aeroport, Papa merge la Palatul Prezidential Cotroceni pentru ceremonia de bun venit, vizita la presedintele Romaniei si intalnirea cu premierul. Mesajul Papei Francisc, in ajunul vizitei in Romania: Rugati-va pentru mine! .

Papa Francisc in Romania. Primele imagini cu papamobilul: o Dacia Duster modificata

Papamobilul pentru vizita Sanctitatii sale Papa Francisc in Romania a fost conceput de uzina Dacia si SPP, in urma unei analize riguroase, informeaza reprezentantii SPP. Automobilul a fost deja vazut si agreat de Suveranul Pontif, echipa SPP fiind primita in aprilie, la Vatican, informeaza Mediafax.

VIDEO Papa Francisc in Romania. Primele imagini cu papamobilul: o Dacia Duster modificata

Papamobilul pentru vizita Sanctitatii sale Papa Francisc in Romania a fost conceput de uzina Dacia si SPP, in urma unei analize riguroase, informeaza reprezentantii SPP. Automobilul a fost deja vazut si agreat de Suveranul Pontif, echipa SPP fiind primita in aprilie, la Vatican, informeaza Mediafax.

Papa Francisc in Romania. Iata cum vor arata ALTARUL cu scaunul papal si interiorul Catedralei Sf Iosif la Sf. Liturghie de vineri (FOTO)

Papa Francisc ajunge vineri in Romania. Suveranul Pontif va efectua un turneu in tara noastra, in perioada 31 mai - 2 iunie, la invitatia presedintelui Klaus Iohannis. in seara zilei de vineri, Papa Francisc .

Papa Francisc in Romania. Tu stii care este numele lui real?

Papa Francisc nascut Jorge Mario Bergoglio, n. 17 decembrie 1936, Argentina) este al 266-lea episcop al Romei si papa al Bisericii Catolice, ales la 13 martie 2013 de catre conclavul cardinalilor. Din 1998 a.

Unde il va insoti Iohannis pe Papa Francisc in Romania

Presedintele Klaus Iohannis va participa alaturi de Papa Francisc, care efectueaza o vizita apostolica in Romania de vineri pana duminica, la ceremoniile care vor fi organizate la Catedrala Nationala, Catedrala Sfantul Iosif si Blaj.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )