Libnet.ro
UNICEF

16:31

MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde NU mai au voie sa circule romanii!

B1 B1,
MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde NU mai au voie sa circule romanii!

Era masinilor cu motor pe motorina se apropie de final. ANDREEA BALAN, iN STARE GRAVA! S-A iNTAMPLAT DUPA NUNTA! FANII SI-AU FACUT CRUCE CAND AU VAZUT IMAGINILE GALERIE FOTO) Tot mai multe tari din. continuă pe B1

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare, tot mai multe tari vest europene au impunand sau intentionand sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu.

Panica printre toti soferii romani! Masinile diesel sunt interzise oficial! in ce orase deja nu mai poti circula

S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in cativa ani acestea vor disparea complet. Este o tehnologie care apartine trecutului. Oamenii au realizat ca nu vom avea niciodata masini diesel complet curate,.

MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Cine are autoturisme pe motorina, primeste BANII iNAPOI! De ce acte ai nevoie...

Proprietarii germani de masini Volkswagen se pot bucura de o schema de buyback, asta daca si-au cumparat automobilele dupa ce a intrat in vigoare legea care permite fiecarui oras sa reglementeze circulatia.

Masinile diesel sunt interzise oficial! CE SE iNTAMPLA cu autoturismele romanilor din acest an? E panica mare!

Scandalul motoarelor diesel a atins o noua dimensiune. TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Orase precum Frankfurt sau Koln au interzis zecilor de mii de masini sa.

Veste buna pentru romani. Noi medicamente au fost introduse pe lista compensatelor. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Noi medicamente inovative au fost introduse in lista medicamentelor compensate si gratuite pentru pacientii cu afectiuni cronice. Anuntul a fost facut de Ministerul Sanatatii, pe contul de Facebook. La.

ştiri din Auto

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2094 seconds )