Libnet.ro
UNICEF

14:15

Noua Dacia Logan Stepway Informatii si fotografii oficiale

B1 B1,
Noua Dacia Logan Stepway Informatii si fotografii oficiale

Surpriza de proportii pentru fanii Dacia! Constructorul de la Mioveni va comercializa si in Romania Dacia Logan Stepway, rezervata, pana la aceasta ora, exclusiv pietei din Rusia. Modelul poate fi. continuă pe B1

Dacia lanseaza noua versiune Logan Stepway de la 10.250 de euro

Dacia a anuntat noul model Logan Stepwy sunt disponibile de astazi, iar pretul porneste de la 10. 250 de euro cu TVA inclus. Autotuturismul este disponibil in exclusivitate prin intermediul platformei de vanzari online.

Dacia lanseaza noul Logan Stepway in Romania. Cat va costa

Dacia Logan Stepway va fi disponibila incepand cu 14 noiembrie 2019. Vorbim despre un nivel de echipare care deja este oferit pentru Logan pe anumite piete din America de Sud sau Rusia.

Dacia pune in vanzare noul model Logan Stepway

Noul model Dacia Logan Stepway a fost pus in vanzare incepand de joi de Automobile Dacia, pe platfor.

Dacia lanseaza noul Logan Stepway. Cat costa automobilul...

Noul Logan Stepway va fi disponibil, din luna decembrie,in reteaua Dacia din tara, preturile fiind cuprinse intre 10. 250 euro TVA inclus) pentru varianta echipata cu motorul TCe 90, si 12. 150 euro, pentru.

Noua Skoda Octavia Informatii si fotografii oficiale

Noua Skoda Octavia este aici! Modelul ajuns la cea de-a patra generatie a fost dezvaluit in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Praga. Premiul Cehiei a asistat la eveniment. Pe scena de la Praga au urcat versi.

Cea mai ciudata Dacia Logan arata ca un dric. Care-i povestea ei?

Dacia Logan MCV a fost gandita ca o masina de transportat lucruri si oameni. Dar cum ar fi daca i-ai extinde capacitatea? Exista si-o asa varianta, dar nu-i chiar Dacia si nu-i chiar.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )