Libnet.ro
UNICEF

23:15

Doua dintre cele mai populare modele de masini s-au facut ZOB la celebrele teste de siguranta EuroNCAP (VIDEO)

B1 B1,
Doua dintre cele mai populare modele de masini s-au facut ZOB la celebrele teste de siguranta EuroNCAP (VIDEO)

Cele mai noi rezultate ale celebrelor teste de siguranta EuroNCAP au venit cu rezultate dezamamagitoare pentru doua dintre cele mai populare modele de masini. Fiat Panda nu a primit nici macar o stea dupa ce a. continuă pe B1

Incendiu puternic la munte. Una dintre cele mai cunoscute cabane din Brasov a ars: trei persoane au fost evacuate de urgenta

Incendiu devastator la una dintre cele mai vizitate cabane de turisti din Brasov. Mai multi oameni au fost in pericol de moarte dupa ce cladirea a fost cuprinsa de flacari. Pompierii au intervenit cu cinci.

Care sunt cele mai populare aplicatii, jocuri, melodii si filme din 2018, pe dispozitivele Apple

Apple a lansat lista de sfarsit de an care cuprinde ceea ce compania numeste cele mai bune aplicatii, jocuri, muzica, filme, emisiuni TV, podcast-uri si multe altele. Selectiile includ si cele mai descarcate aplicatii de pe iPhone si iPad. Cea mai descarcata aplicatie din 2018 a fost YouTube detinuta de Google. Pe locul doi a fost Instagram, detinuta de Facebook, urmata de Snapchat.

ROBERTO MUSNECI: Taxarea din Romania probabil ca este una dintre cele mai favorabile din Europa

Mediul de afaceri, in general, atat din Italia, dar si in alte tari, are nevoie de stabilitate si predictibilitate, ne-a spus Roberto Musneci, presedintele Camerei de Comert Italiene.

VIDEO Cel mai rapid tren indian a atins 180 km/h si va intra curnd n circulatie

In India, tara celebra pentru trenurile sale aglomerate si lente, a fost testat cu succes un tren construit local care a atins 180 km/h si va intra curand in circulatie intre doua dintre cele mai mari orase ale tarii. Cei 770 km dintre New Delhi si Varanasi vor fi parcursi in opt ore de trenul premium construit la Chennai, oras unde in trecut a fost construit si modelul auto Logan. India are 115. 000 km de cale ferata si zilnic se fac 22 de milioane de calatorii. Anual mor peste 20. 000 de oameni pe calea ferata.

Sondaj CJI:Cele mai vizionate posturi de televiziune la nivel national sunt Prime TV, Moldova 1 si Jurnal TV

Televiziunele sunt cele mai utilizate surse media, urmate de retelele de socializare, care sunt accesate mai des decat site-urile de stiri sau cele de nisa. Posturile de radio sunt ascultate mai rar, iar ziarele sunt mai cunoscute si mai des citite de participanti, in comparatie cu revistele. Sunt constatarile Studiului national de audienta a mass-media, realizat de compania Magenta Consulting, la comanda Centrului pentru Jurnalism Independent.

TOP Google Play: Cele mai bune aplicatii din 2018 pentru Android

Google a anuntat cele mai bune aplicatii, filme, emisiuni TV si carti disponibile pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Castigatorii includ dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, o noua categorie - Fan Favorite - bazata pe voturile utilizatorilor Google Play.

Cele mai bine imbracate vedete in 2018

Ele sunt cele mai bine imbracate vedete ale anului 2018. Tinutele lor sunt memorabile, comentate si reinterpretate de criticii de moda. Sunt vedete care nu tin cont de reguli, adopta aparitii unice si lanseaza trenduri in moda.

Cele mai bune aplicatii si jocuri de pe iPhone si iPad in 2018

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii si jocuri din App Store si iTunes pentru iPhone, iPad, dar si Mac. Cei de la Apple au selectat cele mai bune aplicatii si jocuri pentru fiecare.

Singurul targ de Craciun din Romania, nominalizat printre 20 cele mai frumoase piete din Europa. Unde puteti sa-l votati

O organizatie europeana cu sediul la Bruxelles a nominalizat 20 de targuri de Craciun din tot atatea orase de pe batranul continent intr-un concurs numit Cele mai frumoase piete europene de Craciun. Un singur oras din Romania se numara printre cele nominalizate. Acesta poate fi votat pana pe 10 decembrie.

Singurul targ de Craciun din Romania nominalizat printre 20 cele mai frumoase piete din Europa. Unde puteti sa-l votati

O organizatie europeana cu sediul la Bruxelles a nominalizat 20 de targuri de Craciun din tot atatea orase de pe batranul continent intr-un concurs numit Cele mai frumoase piete europene de Craciun. Un singur oras din Romania se numara printre cele nominalizate. Acesta poate fi votat pana pe 10 decembrie.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )