Libnet.ro
UNICEF

13:16

General Motors da in judecata Fiat Chrysler din cauza unei mite care i-ar fi cauzat pierderi de miliarde de dolari

B1 B1,
General Motors da in judecata Fiat Chrysler din cauza unei mite care i-ar fi cauzat pierderi de miliarde de dolari

Gigantul american General Motors da in judecata Fiat Chrysler pe motiv ca acesta ar fi mituit oficiali ai sindicatelor pe parcursul mai multor ani, lucru care i-ar fi adus pierderi de miliarde de dolari, transmite. continuă pe B1

General Motors da in judecata Fiat Chrysler din cauza unei mite care i-ar fi generat pierderi de miliarde de dolari

Gigantul american General Motors da in judecata Fiat Chrysler pe motiv ca acesta ar fi mituit oficiali ai sindicatelor pe parcursul mai multor ani, lucru care i-ar fi adus pierderi de miliarde de dolari, transmite.

General Motors da in judecata Fiat Chrysler pentru ca ar fi mituit oficiali ai sindicatelor

General Motors GM) a inregistrat miercuri un proces impotriva Fiat Chrysler Automobile FCA), acuzand producatorul auto rival ca pe parcursul mai multor ani a platit mita pentru a corupe procesul de negociere cu sindicatul United Auto Workers UAW) si a obtine salarii si avantaje in relatiile de munca, ceea ce a costat GM sume de ordinul miliardelor de dolari, transmite Reuters.

Report News: Boeing trebuie sa modifice 7.000 de avioane dupa ce o pasagera a fost expulzata printr-o fereastra si a murit; General Motors o acuza pe Fiat Chrysler ca i-a mituit pe sefii sindicatului;

Ruperea unei palete de ventilator a provocat desprinderea unei ferestre in timpul zborului GM denunta practici mafiote ale lui Fiat Chrysler care au costat-o miliarde si cere despagubiri de trei ori mai mari.

Fiat Chrysler recheama la service 700.000 de SUV-uri din cauza unei conexiuni electrice defecte

Constructorul auto italo-american Fiat Chrysler Automobiles NV a anuntat joi ca va rechema la service aproximativ 700. 000 de automobile de teren sport utility vehicle) vandute la nivel mondial, din cauza unei conexiuni electrice defecte care ar putea impiedica pornirea motorului sau dimpotriva ar putea contribui la calarea motorului, transmite Reuters.

O familie a fost intoxicata si in Bucuresti din cauza unei deratizari: Fata mea de trei ani si sotia s-au sufocat

Evenimentul de la Timisoara a starnit reactia unei familii din Bucuresti, care a ajuns la spital cu perfuzii acum patru luni de zile, tot din cauza unei firme de deratizare. Cand am vazut ce s-a intamplat.

Scandal inedit: Fiat Chrysler, acuzata ca a mituit sindicalistii companiei rivale

Fiat Chrysler a fost chemata in instanta de compania auto rivala, acuzata fiind ca a mituit sindicalistii acesteia din urma, provocand prejudicii de ordinul miliardelor de dolari.

Sindicalistii Peugeot Citroen aproba fuziunea cu Fiat Chrysler

Majoritatea reprezentantilor sindicalistilor producatorului auto francez PSA Peugeot Citroen s-au pronuntat, ieri, in favoarea planului de fuziune cu rivalul italo-american Fiat Chrysler Automobiles NV, anunta Reuters.

Cinci ani de procese dupa ce o femeie si-a pierdut o mana din cauza lipsei semnalizarii pe calea ferata. Amenda penala redusa de la 1,2 milioane de lei la 75.000 de lei pentru CFR SA

Dupa cinci ani de procese in cazul unei femei care si-a pierdut bratul stang in urma unui accident de tren care a avut loc in 2014, din cauza lipsei indicatoarelor, instanta a pronuntat o decizie definitiva. Mai exact, amenda penala pentru CFR SA, stabilita de prima instanta la 1,2 milioane de lei 261. 000 de euro), a fost redusa la doar 75. 000 de lei, adica mai putin de 16. 000 de euro.

Venetia se afla sub ape! Cum a ajuns sa arate orasul din cauza inundatiilor FOTO

Din cauza schimbarilor climatice, mare parte din Venetia se afsa sub ape! Nivelul apei a crescut mai mult decat in ultimii 50 de ani, iar inundatiile vor lasa urme puternice in orasul italian, conform.

GUVERNATORUL BNR, MUGUR ISARESCU: CSALB, un proiect lansat tarziu din cauza conflictului dintre banci si clienti

Dupa ce a pornit intr-o atmosfera relativ ostila, acesta a prins avant, iar acum este o experienta pozitiva, conform guvernatorului BNR Solutionarea alternativa a litigiilor din sectorul bancar a pornit mai tarziu in tara noastra din cauza conflictului dintre debitori si creditori, care a fost cultivat din motive interne si externe, conform guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

ştiri din Auto

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )