Libnet.ro
UNICEF

05:45

Sergio Marchionne, fostul director Fiat Chrysler, a murit la 66 de ani

Hotnews Hotnews,
 Sergio Marchionne, fostul director Fiat Chrysler, a murit la 66 de ani

Sergio Marchionne, managerul italo-canadian care a fost emblematicul director al Fiat Chrysler FCA) timp de 14 ani, a murit, a anuntat miercuri Exor, holdingul familiei Agnelli, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Sergio Marchionne, un titan al industriei auto, a incetat din viata la 66 de ani

Este o zi trista in industria auto, este doliu, Sergio Marchionne fostul CEO al Fiat Chrysler Automobiles a incetat din viata la 66 de ani. Un om cu admiratorii, dar in egala masura si cu detractorii lui, dar ceva nu poate fi contestat a avut o contributie semnificativa la scrierea multor pagini a ceea ce astazi este deja istorie auto.

A murit Sergio Marchionne, omul care a salvat Fiat de la faliment

Fostul director general al Fiat Chrysler, Sergio Marchionne, a decedat, a anuntat miercuri un reprezentant al familiei Agnelli, actionarul majoritar al companiei, transmite Reuters. Sergio Marchionne, in varsta d.

Schimbare neasteptata in conducerea Fiat-Chrysler

Mike Manley, seful brandului Jeep, preia functia de director general dupa demisia lui Sergio Marchionne Sergio Marchionne, directorul general al Fiat-Chrysler FCA), a demisionat la finele saptamanii trecute, din cauza problemelor de sanatate, in locul lui fiind numit Mike Manley, seful diviziei Jeep, a anuntat sambata Consiliul de Administratie al producatorului auto italo-american, transmit DPA si Reuters, potrivit Agerpres.

Compania Fiat-Chrysler are un nou director

Sergio Marchionne, directorul general al Fiat-Chrysler FCA), a demisionat din cauza problemelor de sanatate, in locul lui fiind numit Mike Manley, seful diviziei Jeep, a anuntat ieri Consiliul de Administratie al producatorului auto italo-american, transmit DPA si Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )