Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mercedes Benz inaugureaza un test mondial cu o masina echipata cu functii de conducere autonoma

Auto Ro Auto Ro,
Mercedes Benz inaugureaza un test mondial cu o masina echipata cu functii de conducere autonoma

Cu Intelligent World Drive, Mercedes-Benz testeaza functiile automate de conducere pe toate cele cinci continente folosind un automobil bazat pe clasa S. In cadrul Salonului International de Automobile IAA) de la Frankfurt, dr. Dieter Zetsche, presedintele si CEO al Daimler AG si seful Mercedes-Benz Cars, a dat startul unui test de conducere, in care automobilul de testare va parcurge cele cinci continente. continuă pe Auto Ro

Mercedes-Benz GLC F-CELL intra in pre-productie: primul vehicul electric din lume cu celule de combustibil/propulsie cu baterie electrica

In cadrul Salonului International de Automobile International IAA de la Frankfurt, Mercedes-Benz prezinta modele de pre-productie ale noului Mercedes-Benz GLC F-CELL ca urmatorul punct de referinta pe drumul spre conducerea fara emisii.

Mercedes Benz va taia din costuri pentru a finanta vehiculele electrice

Mercedes-Benz Automobile a declarat ca lansarea viitoare a familiei sale de vehicule electrice EQ ar putea insemna sa nu-si atinga tinta privind marja de profit pe termen mediu, anunta Automotive News. Constructorul auto a declarat ca va lansa un program de reducere a costurilor de 4 miliarde de euro pentru a contracara presiunea preconizata asupra castigurilor salariale.

10 modele extraordinare de la Mercedes-Benz, care au fost apreciate de toata lumea atunci cand au fost lansate

Mercedes-Benz este descendentul direct al primului automobil. Compania s-a instalat in fruntea industriei auto inca de acum 125 de ani si a produs autovehicule de cea mai buna calitate pe toata existenta sa.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )