Libnet.ro
UNICEF

16:15

SUA: Fiat Chrysler este acuzata ca a trucat motoarele a 104.000 masini diesel

Hotnews Hotnews,
 SUA: Fiat Chrysler este acuzata ca a trucat motoarele a 104.000 masini diesel

Fiat Chrysler a fost acuzata joi de autoritatile americane ca a trucat motoarele a 104. 000 masini diesel in Statele Unite, pentru a ascunde nivelul real al emisiilor poluante, folosind o strategie similara celei utilizate de Volkswagen, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Grupul Fiat Chrysler, acuzat ca ar fi trucat motoarele a 104.000 de masini diesel

Fiat Chrysler Automobiles, unul dintre cei mai mari producatori de automobile din lume, se confrunta cu probleme cu legea. Multinationala a fost acuzata joi de autoritatile americane pe motiv ca ar fi trucat.

Fiat-Chrysler isi va inchide uzinele din Mexic daca Trump reuseste sa introduca taxele mari cu care ameninta

Fiat-Chrysler va fi nevoita sa inchida cele doua uzine din Mexic in cazul in care presedintele Donald Trump reuseste sa introduca taxe uriase pentru masinile produse in Mexic si exportate in SUA. Declaratiie au fost facute de seful companiei, Sergio Marchionne, la Salonul Auto de la Detroit. el spunand insa ca mai intai trebuie sa fie foarte clar ce va urma. Fiat-Chrysler produce jumatate de milion de masini in Mexic unde productia auto totala este de 3,4 milioane unitati, din care peste doua milioane ajung in SUA, scrie Financial Times.

Fiat Chrysler investeste un miliard de dolari in SUA

Fiat Chrysler Automobiles FCA) va realiza o investitie in SUA, de un miliard de dolari, in brandul Jeep si crearea unui numar de 2. 000 de locuri de munca, in conditiile in care producatorii auto sunt presati de administratia de la Washington sa investeasca in tara, altfel se vor confrunta cu taxe mai ridicate, transmite DPA.

Trump baga frica in investitori! Fiat Chrysler fortat sa investeasca un miliard de dolari in SUA! Vezi ce se intampla cu alte companii

Fiat Chrysler Automobiles FCA) face un anunt surprinzator chiar la inceput de an. Duminica s-au hotarat sa faca o investitie in SUA de un miliard de dolari in brandul Jeep si s-au.

Grupul Fiat Chrysler investeste un miliard de dolari in SUA, dupa amenintarile lui Donald Trump ca le va mari taxele

Fiat Chrysler Automobiles FCA) a anuntat ca va realiza o investitie in SUA de un miliard de dolari in brandul Jeep si crearea unui numar de 2. 000 de locuri de munca.

Fiat Chrysler va crea 2.000 de locuri de munca in Statele Unite

Fiat Chrysler va crea 2. 000 de locuri de munca in Statele Unite, anuntul venind intr-un moment in care presedintele ales Donald Trump le-a cerut producatorilor auto americani sa inceteze relocarile in Mexic, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )