Libnet.ro
UNICEF

20:15

Terzo Millenio, cel mai nou si impresionant concept de masina electrica de la Lamborghini

Hotnews Hotnews,
 Terzo Millenio, cel mai nou si impresionant concept de masina electrica de la Lamborghini

Terzo Millenio, numita si mileniul trei, din pricina tehnologiei avansate integrate in compozitia ei, este cel mai nou concept de masina electrica de la Lamborghini, creata in colaborare cu Massachusetts Institute of Technology MIT), scrie Engadget. Cea mai impresionanta caracteristica este capacitatea de stocare a energiei folosind superconductori. continuă pe Hotnews

Cel mai nou-promis spital din Romania se reintoarce la stadiul de acum zece ani

Primul lucru pe care l-au facut autoritatile dupa ce premierul Romaniei a anuntat ca Guvernul va finanta construirea unui nou spital judetean a fost acela de a organiza o comisie de lucru. Una care sa identifice un teren propice acestui spital. Terenul obtinut anul trecut pentru un astfel de spital, dupa zece ani de negocieri, este clasificat, acum, nepotrivit.

iPhone X este cel mai fragil telefon Apple de pana acum

Sunt multe motive sa-ti cumperi un iPhone X, dar se pare ca rezistenta la socuri nu se numara printre ele, conform clipului de mai sus. Au trecut doar cateva zile de la lansarea oficiala a celui mai nou smartphone Apple. Se pare insa ca au fost suficiente pentru care mai multi amatori de vizualizari pe [].

iPhone X are cel mai bun ecran folosit vreodata pe un smartphone

IPhone X este primul smartphone Apple cu un ecran OLED, dar se pare ca a fost calibrat atat de bine, incat a iesit ca fiind cel mai bun in teste. Apple s-a ambitionat timp de aproape un deceniu sa lanseze doar telefoane si tablete cu ecrane de tip LCD. Multi pasionati de tehnologie au criticat [].

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra pana la 62,44 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, dupa ce printul mostenitor Mohammad bin Salman din Arabia Saudita.

Cum se promoveaza Romania la cel mai mare targ de turism din lume(FOTO)

Tema centenarului Marii Uniri este folosita in acest an pentru promovarea Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume, World Travel Market din Londra, informeaza Bugetul. ro. Tara.

Mirabela Dauer a dat jos 14 kilograme in cel mai usor mod, fara a urma vreo dieta! Artista a dezvaluit secretul ei!

Mirabela Dauer a dat jos 14 kilograme in cel mai usor mod, fara a urma vreo dieta. Artista a vorbit pentru Antena Stars despre amestecul simplu, pe care oricine il are in casa, cu ajutorul caruia.

Cel mai misterios om de pe planeta. Are o avere de aproape sase miliarde de dolari si nimeni nu stie cine este de fapt

A fost cel mai prolific an de care s-a bucurat cryptomoneda Bitcoin, valoarea acesteia crescand de la 600 la un maxim record de peste 7. 300 de dolari. Drept rezultat, unul dinre cei mai mari detinatori de.

Topul celor mai bune personaje negative din cinematografie. Cine este cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor FOTO

Site-ul Ranker. com a publicat un top al celor mai bune personaje negative din istoria cinematografiei, bazat exclusiv pe voturile iubitorilor de filme. Cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor a reusit sa acumuleze aproximativ 17. 400 de voturi, cu o diferenta de 10. 000 de voturi fata de ocupantul locului doi.

Titlurile Turbomecanica devin al treilea cel mai rentabil emitent al bursei autohtone

Avansul de 13,31%, in raport cu moneda euro, in intervalul 27 octombrie - 3 noiembrie, a facut ca actiunile producatorului de componente pentru industria aeronautica Turbomecanica TBM) sa urce pe pozitia a treia a podiumului celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din ultima saptamana.

2017 are sanse mari sa devina cel mai cald an din istoria masuratorilor

Anul 2017 se afla in primii trei cei mai caldurosi ani, potrivit cifrelor provizorii ale Organizatiei Mondiale a Meteorologiei. Principalele discutii privind schimbarile climatice ale ONU din acest an,cercetatorii de la OMM si-au prezentat raportul anual privind situatia climei globale. Rezultatele studiului privind gazele cu efect de sera din ultimele saptamani arata cum concentratiile de CO2 [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )