Libnet.ro
UNICEF

16:00

Inovatii BMW la Salonul auto de la Frankfurt.

România Liberă România Liberă,
Inovatii BMW la Salonul auto de la Frankfurt.

In acest an, punctul de atractie pentru BMW la Frankfurt vor fi premierele BMW i: modelul electric BMW i3 si automobilul sport hibrid plug-in BMW i8. Punctul central al standului este circuitul in forma simbolului infinit, pe care BMW i3 si alte automobile BMW au fost prezentate in premiera la IAA inainte de lansarea pe piata. De-a lungul celor 12 zile ale salonului, aproximativ 9. 100 de kilometri - echivalentul distantei dintre Frankfurt si San Francisco - vor fi parcursi cu energie electrica . continuă pe România Liberă

VIDEO Duster facelift in detaliu la standul Dacia de la Salonul Auto de la Frankfurt

Dacia Duster facelift vine si cu schimbari neanuntate oficial de producatorul auto de la Mioveni, dupa cum reiese din primul contact cu masina la standul Dacia de la Salonul Auto de la Frankfurt 10-22 septembrie). Esapamentul final a fost repozitionat, fetele de usi au capatat un finisaj textil de inalta calitate, cu romburi in relief, iar portbagajul are o noua acoperitoare, din material rigid, care acum se ridica odata cu hayonul. Toate acestea, dar si cum arata Duster pe viu, poti vedea in clipul de mai jos.

Salon Auto Frankfurt 2013: Angela Merkel transmite avertismente Europei. Vezi mesajul ei.

Cancelarul german Angela Merkel a deschis oficial Salonul Auto de la Frankfurt pentru marele public, in cadrul unei ceremonii care a avut loc pe data de 12 septembrie. Liderul european a avertizat Europa cu privire la tinta prea ambitioasa de 95 g/km emisii de CO2, setata pentru 2020 si a incurajat industria auto germana sa faca evolutii mai mari in directia vehiculelor interconectate, conform ANE. Europa trebuie sa inteleaga ca nu suntem un continent izolat ci ca trebuie sa castigam .

ştiri din High-tech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )