Libnet.ro
UNICEF

00:06

Black Friday pe Autovit.ro: Peste 100 de autoturisme au discount-uri de pana la 40%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday pe Autovit.ro: Peste 100 de autoturisme au discount-uri de pana la 40%

Autovit. ro pregateste trei zile de Black Friday pentru cei care vor sa isi cumpere o masina de pe cea mai mare platforma online din Romania destinata comercializarii de autoturisme noi si rulate. Pentru ca este o decizie importanta, consumatorii nu. continuă pe Wall-Street Ro

BLACK FRIDAY PE AUTOVIT.RO: Peste 100 de autoturisme au discount-uri de pana la 40%

Autovit. ro pregateste trei zile de Black Friday pentru cei care vor sa isi cumpere o masina de pe cea mai mare platforma online din tara noastra destinata comercializarii de autoturisme noi si rulate, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Carrefour a inceput campania Black Friday 2019 la electronice si electrocasnice: aspiratoare si cuptoare cu microunde de la 100 de lei

Carrefour a dat startul campaniei de Black Friday, care va dura pana la 27 noiembrie, si vine cu reduceri la electrocasnice si electronice, iar frigiderele, masinile de spalat, cuptoarele si instrumentele pentru gatit au preturi cu pana la 50% mai mici.

Black Friday: TeamDeals Marketplace, vanzari de peste 2.000.000 EURO

Romania este campioana de BLACK FRIDAY avand cea mai mare rata de participare din Europa sursa: Google for Retail). in mai putin de o saptamana TeamDeals Marketplace va incepe campania pentru Black Friday.

Black Friday 2019 la Libris.ro: reduceri de pana la 95% la carti

Libris. ro , cea mai mare librarie online din Romania, estimeaza ca va termina anul cu vanzari de 55 milioane de lei. Dinamica pozitiva se datoreaza inclusiv finalului de an, marcat de Black Friday si sarbatorile de iarna, care genereaza 30-35% din.

Black Friday 2019 vine cu atacuri cibernetice. SonicWall avertizeaza asupra vulnerabilitatilor online la evenimentele de shopping

SonicWall, compania de securitate care protejeaza peste un milion de retele din intreaga lume, avertizeaza asupra atacurilor cibernetice in crestere in perioada Black Friday, dar si in timpul altor evenimente mari de shopping online.

Resigilatele de la eMAG care te fac sa nu-ti mai pese de Black Friday

Pe 15 noiembrie, eMAG se lauda ca face Black Friday. Pana atunci mai sunt cateva zile, iar atunci va fi mare bataie pe produse. Cum ar fi sa cumperi inainte? Asa ca ti-am facut.

P Cele mai bune oferte din catalogul Flanco de Black Friday

Flanco a inceput campania de Black Friday in 25 octombrie si isi asteapta clientii cu cele mai mari reduceri din an la toate gamele de produse pana in 23 noiembrie. Este cea mai mare.

Black Friday cu tepe, deja: semnele care dau de gol o inselatorie

Pana vom fi in plin Black Friday la noi, avem unul din China. Singles Day e doar la ei. Sau a fost, la inceput. Acum a devenit un eveniment marcant si la nivel global. Si nu vine fara.

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K sub 1.000 de lei inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. A mai ramas doar o saptamana pana la Black Friday 2019, insa magazinul online emag. ro are deja oferte excelente.

Top 5 masini vandute in Romania de Black Friday in 2018

A inceput numaratoarea inversa. Black Friday se apropie cu pasi repezi. Doar o saptamana a mai ramas pana cand magazinele vor oferi cea mai mare reducere din an. Ca in fiecare an, si companiile auto.

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )