Libnet.ro
UNICEF

13:15

S-A DECIS! Ai PERMISUL AUTO ca si SUSPENDAT, dupa noile REGULI! Soferii romani, in ALERTA!

B1 B1,
S-A DECIS! Ai PERMISUL AUTO ca si SUSPENDAT, dupa noile REGULI! Soferii romani, in ALERTA!

Toti soferii trebuie sa fie informati in privinta acestor reguli! Putini sunt cei care le cunosc. continuă pe B1

ATENTIE! Ramai FARA PERMIS AUTO pe loc. SOFERII ROMANI, in stare de ALERTA dupa NOILE REGULI

Mare atentie, soferi! Iata cum poti ramane fara permis auto in doar cateva minute. VINE APOCALIOSA, FRATILOR! ARSENIE BOCA A PREVAZUT SFARSITUL! URGIA VA LOVI ROMANIA PESTE CATEVA ZILE Politia.

Cod Rutier 2019. Cate clase trebuie sa ai pentru a obtine permisul auto. Ce conditii trebuie sa mai indeplinesti

Strategia de Sigurana Rutiera prevede ca persoanele care vor sa obtina permisul de conducere trebuie sa indeplineasca mai multe criterii. Pe langa varsta minima la care un candidat poate sa inceapa demersurile pentru scoala de soferi, in Codul Rutier este prevazuta si o conditie cu privire la numarul de clase pe care acesta trebuie sa .

Portugalia: Doctor suspendat dupa ce un bebelus s-a nascut fara fata

Un doctor obstretician din Portugalia a fost suspendat dupa ce un bebelus s-a nascut fara nas, ochi si o parte din creier. Parintii nu au aflat de anomaliile copilului pana la nasterea acestuia, potrivit BBC.

Scrisoarea deschisa catre Raed Arafat a unor parinti si victime din Colectiv dupa noile imagini cu interventia din noaptea tragediei

Un grup de parinti care si-au pierdut copiii in incendiul din Colectiv si victime ale tragediei ii cer lui Raed Arafat sa dea explicatii publice, dupa publicarea noilor imagini cu interventia din seara de 30 octombrie 2015.

Mircea Badea, reactie dupa noile imagini aparute de la tragedia din Colectiv: E monstruos sa stai pe un scaun si sa comentei la patru ani de la tragedie

Mircea Badea a facut declaratii dupa ce au aparut noi imagini de la tragedia din Colectiv. Badea sustine ca este monstruos sa stai pe un scaun si sa comentezi ce lucruri nu au fost bine facute, la patru ani.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )