Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dacia va prezenta la Geneva cel mai accesibil automobil de oras 100 % electric de pe piata

Adevărul Adevărul,
Dacia va prezenta la Geneva cel mai accesibil automobil de oras 100 % electric de pe piata

Salonul auto de la Geneva va insemana o ofensiva electrica pentru Groupe Renault. Renault va expune gama E-Tech si un concept electric air Dacia va expune un show-car 100% electric care anunta versiunea de serie asteptata in toamna. continuă pe Adevărul

Dacia va prezenta la Geneva primul sau automobil 100% electric

Dacia anunta ca va prezenta pe 3 martie la Geneva in premiera mondiala cea mai accesibila masina de oras de pe piata, 100% electrica. Va fi doar un concept, iar pana la versiunea de serie va mai trece ceva timp. Este de asteptat ca modelul de oras sa coste sub 15. 000 de euro, dar sa fie mult mai accesibil la pret dupa aplicarea subventiilor. De multi ani de zile se vorbeste despre Dacia electrica, iar modelul ar putea fi lansat in 2021 sau 2022. Cu siguranta la masina se lucreaza cel putin din 2017, fiind nevoie de multi ani pana la aducerea pe piata, mai ales ca vorbim de un model cu totul nou pentru gama Dacia.

Dacia va prezenta la Geneva primul sau automobil 100% electric. Cat va costa si cum va arata VIDEO FOTO

Renault a anuntat ca Dacia va prezenta pe 3 martie la Geneva in premiera mondiala cea mai accesibila masina de oras de pe piata, 100% electrica. Va fi doar un concept, iar pana la versiunea de serie va mai trece ceva timp.

Cum arata cel mai ieftin model de Dacia pe care il poti lua prin Rabla 2020. Foto

Programul Rabla are la baza acordarea unei tichet in valoare de6. 500 leipentru o masina veche casata, utilizabil doar pentru achizitia unei masini noi cu noxe emise de maximum140g CO2km in regim WLTP. Pentru achizitia unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla. Cum arata cel mai ieftin model de Dacia pe care il poti .

Cand se lanseaza cel mai nou iPhone si cum va fi fata de iPhone 11?

Apple pregateste un telefon nou, mai ieftin decat iPhone 11. Cel putin asta indica toate zvonurile din ultimele luni. iPhone 9 ar fi numele, desi cel mai probabil nu ramane. Acum avem si-o.

IN ULTIMUL TRIMESTRU DIN 2019 FATA DE CEL PRECEDENT Romania - printre tarile cu cel mai semnificativ avans economic din UE

Romania, Lituania si Ungaria au inregistrat cel mai semnificativ avans economic in randul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, in trimestrul al patrulea din 2019 comparativ cu precedentele trei luni, arata estimarea preliminara publicata vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Licitatia pentru cel mai lung tunel din Romania ar putea fi demarata in mai. Va avea aproape 3 km, iar valoarea estimata a proiectului se ridica la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania va avea o lungime de trei kilometri si va fi construit pe traseul Autostrazii Transilvania, zona Salaj, iar contractele pentru proiectarea si executia sa ar putea fi scoase la.

Ce dimensiuni va avea cel mai lung tunel din Romania: costurile ajung la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania, cu o lungime de aproape trei kilometri, ce urmeaza a fi facut pe traseul din Salaj al Autostrazii Transilvania, are o valoare estimata de peste un miliard de lei, realizarea lui urmand a fi scoasa la licitatie cel mai.

HOROSCOP. Minciunile folosite cel mai des de nativii din zodiac

Fiecare nativ din zoiac are anumite secrete sau lucruri pe care vor sa le tina departe de ochii curiosilor. Vezi mai jos cu ce ar putea minti cel mai des zodiile: .

STUDIU GFK: Romanii comanda cel mai des de pe telefonul mobil haine, produse de infrumusetare si electronice

Romanii comanda cel mai des de pe smartphone haine, produse de infrumusetare si electronice, iar 82% dintre romani aleg magazinul online in functie de postarile intalnite pe retelele de socializare ale brandurilor, prietenilor si influencerilor, sunt cateva dintre concluziile Barometrului european e-shoppers 2019 realizat de GfK pentru compania de curierat DPD Group.

Cine este, de fapt, Mohammad Murad, cel mai important om din juriul Imperiul Leilor

Pro Tv difuzeaza o noua emisiune adresata celor care vor sa se lanseze in lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Imperiul Leilor Investeste in tine!Din 12 februarie, ora 20. 30, la PRO TV. Cine este cel mai important om din Imperiul Leilor de la Pro Tv Mohammad Murad Tinerii antreprenori care doresc sa vada cum ideea .

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )