Libnet.ro
UNICEF

11:01

Carlos Ghosn a demisionat din functiile de presedinte si director general al grupului Renault. Cine il va inlocui...

B1 B1,
Carlos Ghosn a demisionat din functiile de presedinte si director general al grupului Renault. Cine il va inlocui...

Carlos Ghosn a demisionat, miercuri noapte, din functiile de presedinte si director general al grupului Renault. Anuntul a fost facut de ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire. Pentru noua conducere a. continuă pe B1

Carlos Ghosn a demisionat din functiile de conducere al grupului Renault

Carlos Ghosn a demisionat miercuri noaptea din functiile de presedinte si director general al grupului Renault, a declarat ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire, la televiziunea Bloomberg, intr-un interviu acordat la Forumul Economic Mondial de la Davos.

Seful Renault si-a dat demisia. Carlos Ghosn se afla in arest in Japonia

Presedintele director general al Renault, Carlos Ghosn, a demisionat din functiile detinute la producatorul auto, a anuntat joi ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire, intr-un interviu acordat postului.

Aflat in arest in Japonia, seful Renault, Carlos Ghosn, a demisionat

Carlos Ghosn a demisionat de la conducerea producatorului de masini Renault, a anuntat ministrul de finante francez Bruno Le Maire intr-un interviu pentru Bloomberg Television dat de la Forumul Economic de la Davos.

Carlos Ghosn a demisionat de la conducerea Renault. Functia sa ar urma sa fie scindata in doua

Presedintele director general al Renault, Carlos Ghosn, a demisionat din functiile detinute la producatorul auto, a anuntat joi ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire, intr-un interviu acordat postului Bloomberg Television, la forumul economic.

Seful Renault, Carlos Ghosn, si-a dat demisia azi-noapte - ministrul francez de finante

Carlos Ghosn a demisionat de la conducerea producatorului de masini Renault, a anuntat ministrul de finante francez Bruno Le Maire intr-un interviu pentru Bloomberg Television dat de la Forumul Economic de la Davos, transmite Reuters.

Carlos Ghosn promite ca va ramane in Japonia daca va fi eliberat pe cautiune

Fostul presedinte al Nissan Carlos Ghosn s-a oferit sa-si foloseasca actiunile drept garantii, sa-si predea pasaportul si sa accepte non-stop o bratara electronica, in incercarea de a convinge Tribunalul din Tokyo sa-l elibereze pe cautiune.

Carlos Ghosn ramane in Japonia daca va fi eliberat

Fostul presedinte al Nissan Carlos Ghosn s-a oferit sa-si foloseasca actiunile drept garantii, sa-si predea pasaportul si sa accepte non-stop o bratara electronica, in incercarea de a convinge Tribunalul din Tokyo sa-l elibereze pe cautiune.

Renault: Seful Michelin l nlocuieste pe Carlos Ghosn

Jean-Dominique Senard, seful grupului francez Michelin, a fost numit joi succesorul lui Carlos Ghosn in fruntea constructorului auto Renault, si deci, teoretic, al Aliantei cu Nissan-Mitsubishi, scrie AFP.

Surse: Consiliul de Administratie al Renault ia in discutie inlocuirea lui Carlos Ghosn

Grupul auto francez Renault a convocat o reuniune a Consiliului de Administratie pentru maine, 24 ianuarie, fiind posibil ca la sfarsitul reuniunii sa fie anuntat un tandem care il va inlocui pe Carlos Ghosn la conducerea celui de al doilea mare constructor auto francez, informeaza AFP si Reuters, citand surse din interiorul companiei.

DUPA CE NOUA CERERE DE ELIBERARE I-A FOST RESPINSA: Carlos Ghosn ramane in arest

Tribunalul din Tokyo a respins, astazi, o noua cerere de eliberare pe cautiune depusa de Carlos Ghosn.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )