Libnet.ro
UNICEF

16:00

Carlos Ghosn a fost arestat pentru a patra oara - NHK

Hotnews Hotnews,
 Carlos Ghosn a fost arestat pentru a patra oara - NHK

Procurorii japonezi au decis joi arestarea pentru a patra oara a fostului presedinte al grupului Nissan, Carlos Ghosn, dupa ce mass-media japoneza a anuntat ca autoritatile au construit un nou caz impotriva lui in legatura cu platile efectuate catre un dealer din Oman, relateaza Mediafax citand Reuters. continuă pe Hotnews

Fostul sef al grupului Nissan nu mai scapa de probleme: Carlos Ghosn, arestat pentru a patra oara si lasat fara pensie! Care sunt noile acuzatii

Carlos Ghosn, fostul sef al grupului Nissan, a fost arestat pentru a patra oara, dupa ce procurorii au dispus aceasta masura sub acuzatia de abuz de putere in forma agravanta, a transmis postul public de.

Un educator a fost arestat dupa ce a otravit 23 de copii. Ce au patit micutii dupa masa pe care au consumat-o la gradinita

Un educator din China a fost arestat pentru otravirea elevilor sai intr-o gradinita din centrul acestei tari, provocand spitalizarea a 23 de copii. Barbatul a pusnitrit de sodiu in terciul servit.

Procurorii pregatesc un nou caz impotriva lui Carlos Ghosn

Fostul presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, a promis sa spuna adevarul la conferinta de presa de saptamana viitoare, anuntand pe Twitter prima sa intalnire cu presa de cand a fost eliberat din inchisoare si la cateva ore dupa un raport conform caruia procurorii pregatesc un nou caz impotriva sa .

Renault a blocat pensia fostului director general Carlos Ghosn

Renault a blocat miercuri pensia fostului director general Carlos Ghosn, dupa ce ancheta interna a producatorului auto francez a identificat practici suspecte si ascunse ale celui care era odata un erou al industriei auto, transmit AFP, Xinhua, DPA si Reuters.

Galati: Barbatul care si-a batut cu bestialitate copiii, filmand intreaga scena, a fost arestat preventiv

Barbatul din judetul Galati care si-a batut cu salbaticie copiii a fost arestat preventiv, joi, masura dispusa de magistratii Judecatoriei Tecuci putand fi contestata la o instanta superioara, scrie Mediafax.

Tanarul care si-a batut cu bestialitate bunica si pe concubinul acesteia a fost arestat dupa 5 luni. Barbatul batut a decedat pe patul de spital

Un barbat de 33 ani, din Valea Mare, suspect in cazul agresiunii asupra a doua persoane din Brebeni - bunica suspectului, respectiv concubinul acesteia a fost arestat marti, 2 aprilie 2019.

Hunedoara: Adolescentul de 16 ani care a violat o fetita de opt ani a fost arestat preventiv

Adolescentul de 16 ani care a violat o fetita de opt ani la locul de joaca din comuna Baita, judetul Hunedoara, a fost arestat preventiv, la propunerea procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Deva.

Ghosn si telenovela fara sfarsit - A patra arestare, doua tabere, revolta, ilegalitati si opulenta

Carlos Ghosn, pana acum cateva luni cel mai influent om al industriei auto, a fost din nou arestat in Japonia, unde i s-au adus noi acuzatii de natura financiara. Ghosn primeste lovitura dupa lovitura si exista doua mari scenarii care incearca sa explice aceasta cadere. in plus, este clar ca fostul CEO, mai puternic decat multi sefi de stat, iubea viata opulenta si considera ca nu poate fi vreodata detronat.

Corporate Report: Nissan denunta o cultura corporatista de idolatrizare a lui Carlos Ghosn; Boeing a beneficiat de scutiri fiscale in detrimentul lui Airbus; Volkswagen nu este interesata de nicio legatura cu Fiat Chrysler

Cultul personalitatii intrase in regulamentul intern de la Nissan, Ghosn neaga cu indarjire * Gigantii aeronauticii se lupta de ani de zile prin instante cu rezultate neglijabile, spre deliciul avocatilor * Dupa cum era de asteptat, Herbert Diess nu cumpara nici Alfa Romeo, nici Maserati.

Tatal din Galati care s-a filmat in timp ce si-a batut copiii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Tribunalului Galati au emis joi mandat de arestare preventiva de 30 de zile pentru barbatul care s-a filmat in timp ce isi batea copiii de doi si cinci ani si a trimis filmarea mamei minorilor,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )