Libnet.ro
UNICEF

06:45

Compania Nissan ar putea primi a doua cea mai mare amenda din Japonia pe motiv ca ar fi mintit

B1 B1,
Compania Nissan ar putea primi a doua cea mai mare amenda din Japonia pe motiv ca ar fi mintit

Organismul de supraveghere a pietei de capital din Japonia a recomandat amendarea cu 22 de milioane de dolari a gigantului Nissan din cauza evaziunii fiscale a fostului presedinte ale companiei, Carlos Ghosn,. continuă pe B1

Armata americana se pregateste de cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimul sfert de secol

Armata americana isi pregateste cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimii 25 de ani, prevazand sa-si suplimenteze contingentul cu 20. 000 de militari cu prilejul exercitiului Defender-Europe 20. Scopul este demonstrarea puterii militare in fata unor adversari precum Rusia, anunta comandantul Fortelor terestre americane in Europa, generalul Christopher Cavoli.

Coruptia din Romania, cea mai mare problema a companiilor: unde ne situam fata de UE

Romanii se confrunta in continuare cu un nivel ingrijorator de coruptie la nivel inalt, iar aceasta este cea mai dureroasa problema a companiilor. Potrivit unui sondaj Eurobarometru publicat.

De ce se invarte tiparnita Federal Reserve cu cea mai mare viteza din ultimii zece ani?

Cele trei programe de relaxare cantitativa lansate de Federal Reserve, derulate din 2008 pana in 2015, au avut ca rezultat cresterea bilantului celei mai importante banci centrale din lume de la circa 900 de miliarde de dolari pana dincolo de 4,5 trilioane.

Deputatul USR Claudiu Nasui: Pensiile militarilor si magistratilor, care au statut special, sunt 97% din pensiile speciale, solutia este plafonarea lor Ct este cea mai mare pensie din Romnia

Deputatul Claudiu Nasui, liderul USR Bucuresti, spune ca solutia in cazul pensiilor speciale este plafonarea lor, pentru ca pensiile militarilor si magistratilor, care au un statut special, reprezinta 97% din total. Declaratiile lui Nasui vin dupa ce, luni, Raluca Turcan a spus ca PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale cu exceptia celor militare si ale magistratilor.

Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania le suceste mintile soferilor. Ce veste a primit acum tanara de 22 de ani

Ar putea da TIR-ul fara dubii pe cateva defilari de moda. Cum arata fata care a fost desemnata cea mai frumoasa soferita de camion din Romania, in urma unui concurs organizat pe Facebook. Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania Pe numele ei Malina Elena Ghileschi a fost desemnata Cea mai frumoasa soferita din .

Cea mai scumpa configuratie a noului Mac Pro costa 52.599 de dolari. Ce include acest pret

Cei care doresc cea mai puternica versiune a noului Mac Pro vor trebui sa scoata din buzunar peste 50. 000 de dolari, o suma de trei ori mai mare decat recordul pentru cel mai scump Mac, detinut pana acum de catre iMac Pro.

Nota de plata pentru Neagu-dependenta! Cea mai dura veste dupa Romania-Rusia: Pe Cristina o doare genunchiul

Cristina Neagu a evoluat doar 32 de minute la debutul Romaniei in Grupa Principala II, contra Rusiei, insa Tomas Ryde a venit cu precizari ingrijoratoare la finalul partidei, anuntand ca cea mai buna handbalista a lumii se resimte dupa efortul depus la Kumamoto. Danezul a lasat sa se inteleaga ca liderul echipei tricolore ar putea rata chiar urmatorul meci, de marti, contra Suediei.

Cea mai veche poveste spusa vreodata - intr-o pestera din Indonezia a fost descoperita o pictura de 44.000 de ani, reprezentand o scena de vanatoare

Arheologii care au facut cercetari in pesterile din Indoezia spun ca au descoperit cea mai veche opera de arta care spune o poveste: o scena de vanatoare pictata cu pigment rosu pe peretii unei pesteri, acum 43. 000 de ani. Pictura din insula Sulawesi infatiseaza oameni supranaturali care vaneaza animale salbatice. Este, spun arheologii, cea mai veche reprezentare de arta figurativa. Scena este extrem de sofisticata pentru cat este de veche si arata ca oamenii aveau capacitati creative extraordinare.

PNL inca vede alegerile anticipate drept varianta cea mai corecta. Orban: Problema este sa avem parteneri. Una este discursul politic, alta este posibilitatea de a realiza ceva efectiv (VIDEO)

PNL considera, in continuare, ca varianta cea mai corecta este demararea alegerilor anticipate, a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca daca si-ar da.

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata ei, cand mireasa a fost lovita si trasa de langa mire. Toata lumea a incremenit, cand a vazut ce facea cavalerul de onoare. Nu trebuia sa te insori cu ea niciodata!

Cea mai frumoasa zi din viata unei mirese s-a transformat intr-un cosmar din cauza cavalerului de onoare.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )