Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Carlos Ghosn a sustinut la Beirut prima conferinta de presa de dupa evadarea din Japonia: Am fost luat in mod brutal de langa familie, ma interogau si 8 ore pe zi si doreau sa ma tina cat mai mult la izolareNu sunt dictator, rece si lacom, cum am f

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Carlos Ghosn a sustinut la Beirut prima conferinta de presa de dupa evadarea din Japonia: Am fost luat in mod brutal de langa familie, ma interogau si 8 ore pe zi si doreau sa ma tina cat mai mult la izolareNu sunt dictator, rece si lacom, cum am f

Carlos Ghosn a sustinut miercuri la Beirut prima conferinta de presa de dupa declansarea uriasului scandal care l-a facut sa piarda sefia Renault-Nissan. Este si prima aparitie publica de dupa evadarea stil Hollywood din ultimele zile din 2019. Ghosn sustine ca japonezii nu au vrut in niciun moment sa afle adevarul si l-au tratat in mod brutal si adauga ca alianta cu Fiat-Chrysler pe care ar fi dorit sa o faca ar fi fost extrem de buna pentru Renault-Nissan. El a spus si ca in 2009 i s-a propus sa devina sef al General Motors, dar a refuzat. Ghosn a fost considerat de multi ca fiind cea mai puternica persoana din industria auto, iar decaderea sa atat de rapida si cu acuzatii grave a fost extrem de surprinzatoare. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT conferinta. continuă pe Hotnews

Fostul sef de Nissan, primele declaratii dupa ce a fugit din Japonia: Am stat 130 de zile in detentie, la izolare, intr-o celula mica, fara ferestre Interogatoriile erau si ziua si noaptea

Carlos Ghosn a sustinut miercuri prima sa conferinta de presa dupa ce a fugit din Japonia si s-a stabilit in Liban. Cu aceasta ocazie, fostul sef de la Renault-Nissan s-a plans de conditiile din detentie pe.

Doi americani l-au ajutat pe Carlos Ghosn sa fuga din Japonia

Autoritatile japoneze au stabilit ca fostul presedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, a fost ajutat de doi americani sa fuga din Japonia, arata marti presa nipona preluata de DPA.

Procurorii japonezi au emis un mandat de arestare pentru sotia lui Carlos Ghosn, fostul CEO al Renault si Nissan

Procurorii japonezi au emis un mandat de arestare pe numele Carolei Ghosn, sotia lui Carlos Ghosn, fostulCEO al Renault si Nissan, care a reusit sa fuga din Japonia in Libanin timp ce se afla in.

Incredibil cum a reusit sa se faca evadeze fostul presedinte al companiei Nissan. Carlos Ghosn a fugit din Japonia, fiind transportat intr-o cutie

Fostul presedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, a fost ajutat de doi americani sa fuga din Japonia, au stabilit autoritatile.

Marea Evadare a lui Carlos Ghosn. Fostul sef al companiei Nissan a fugit din Japonia ascuns intr-o cutie pentru echipament muzical. Cum a ajuns el din Japonia tocmai pana in Liban

Fostul sef al companiei Nissa, Carlos Ghosn, a reusit sa iasa din Japonie dupa ce a fost bagat intr-o cutie, intr--un hotel din Osaka, cutie care ulterior a fost pusa la bordul unui avion si expediata in.

Cine sunt oamenii din spatele fugii lui Carlos Ghosn

Doi oameni l-au ajutat indeosebi pe Carlos Ghosn, fostul sef al grupului Renault-Nissan, sa fuga de justitia japoneza in Liban via Turcia.

Bomba! Carlos Ghosn, pana la urma doar un escroc

Carlos Ghosn, fostul sef al Aliantei Renault-Nissan, va ramane in istorie ca un mare escroc la fel cum a fost si cazul fostului sef al lui Daewoo, Kim Woo Chong. Pe 19 noiembrie 2018, fostul de acum sef al.

Japonia inaspreste procedurile de imigratie dupa fuga lui Carlos Ghosn

Autoritatile japoneze si-au anuntat duminica intentia de a inaspri reglementarile cu privire la imigratie, dupa ce fostul presedinte director general al constructorului auto nipon Nissan, Carlos Ghosn, a fugit din tara in perioada in care era in arest la domiciliu, scrie Agerpres, citand Reuters.

Fuga lui Carlos Ghosn: Doi straini implicati in tranzitul ilegal prin Instanbul

Turcia a anuntat sambata ca doi straini au fost implicati in tranzitul ilegal prin Istanbul al magnatului decazut al industriei auto Carlos Ghosn, care s-a produs in timpul fugii sale din Japonia in Liban din ajunul Anului Nou, relateaza AFP.

Directorul unui operator aerian turc spune ca a contribuit la evadarea lui Carlos Ghosn pentru ca a fost amenintat

Un director al operatorului aerian turc MNG a spus autoritatilor ca a contribuit impotriva vointei sale la evadarea fostului presedinte al aliantei Renault-Nissan Carlos Ghosn din Japonia pentru ca a fost amenintat de o cunostinta de-a sa, a relatat sambata publicatia Hurriyet, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )