Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO, VIDEO Renault Clio, cum arata cea de-a cincea generatie

Hotnews Hotnews,
 FOTO, VIDEO Renault Clio, cum arata cea de-a cincea generatie

Renault a prezentat primele fotografii cu cea de-a cincea generatie a modelului Clio care va fi prezentata in martie, la Salonul Auto de la Geneva. Designerul Laurens van den Acker spune ca 70% din timpul de dezvoltare al noului model a fost petrecut cu modernizarea interiorului unde se vad si cele mai mari schimbari. Clio este al doilea cel mai vandut model auto european, dupa VW Golf. continuă pe Hotnews

Monstri., in regia lui Marius Olteanu, nominalizat pentru Cel mai bun debut, la cea dea 69-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin

Filmul Monstri. , in regia lui Marius Olteanu, a fost nominalizat pentru Cel mai bun debut, la cea dea 69-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin 7-17 februarie). Monstri. , singurul lungmetraj romanesc selectat la aceasta editie a Berlinalei, intra in competitia GWFF pentru Cel mai bun debut alaturi de alte 16 filme, din toate sectiunile festivalului Competitie, Panorama, Forum, Generation).

Noua generatie Renault Clio este aici: exterior mai modern si interior inteligent

Renault a prezentat lumii intregi noua generatie a subcompactei Clio. Cel mai bine vandut model al francezilor va fi lansat la inceputul lunii martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Primele detalii ale noii generatii Renault Clio

Renault incepe anul in forta, dand publicitatii primele informatii si imagini cu interiorul celei de a cincea generatii Clio. Actuala generatie a fost lansata in 2012, si alaturi de precedentele trei generatii a insumat pana astazi peste 15 milioane unitati vandute la nivel mondial, fiind cel mai bine vandut model Renault.

FOTO VIDEO Tornade devastatoare in Antalya, cu avioane avariate, masini rasturnate, copaci cazuti la pamant si morti

Cel putin cinci tornade au traversat sambata dimineata orasul Antalya, o cunoscuta destinatie turistica de la Marea Mediterana, si imprejurimile sale. Imaginile de acolo arata o stare de dezastru, cu avioane avariate, autobuze rasturnate, masini blocate de copaci cazuti la pamant si sere distruse. Cel putin doi morti sunt declarati oficial deocamdata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )