Libnet.ro
UNICEF

23:15

Noua Skoda Scala are preturi pentru Romania. Rivalul lui Golf costa cel putin 15.400 de euro

Auto Ro Auto Ro,
Noua Skoda Scala are preturi pentru Romania. Rivalul lui Golf costa cel putin 15.400 de euro

Skoda a publicat lista de preturi pentru noul hatchback de clasa compacta Scala. Acesta este disponibil, momentan, numai cu doua motorizari. continuă pe Auto Ro

RAPORT PWC PENTRU ROMANIA: 87% dintre executivii de la noi, ingrijorati de schimbarea demografiei fortei de munca

Ionut Simion, PwC Romania: La noi in tara, salariile medii s-au majorat, in ultimii trei ani, cu 25%, reducand ecartul dintre noi si UE * Sergiu Oprescu, CEO Alpha Bank: Forta de munca - amenintare la adresa mediului de afaceri autohton, alaturi de populism si infrastructura deficitara Mai bine de un sfert 38%) dintre liderii de afaceri din tara noastra anticipeaza o incetinire a cresterii economice la nivel global, arata raportul PwC Global CEO Survey pentru Romania, procentul fiind de aproape trei ori mai mare decat cel inregistrat in editia de anul trecut a raportului 13%).

Dragnea: Relatia cu SUA e bunicica, nu buna; avantajele pentru Romania nu sunt foarte mari

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni seara, la Antena 3, ca relatia cu Statele Unite este una bunicica, nu buna, apreciind ca din partea Romaniei este foarte buna, dar din partea SUA e bunicica, in timp ce avantajele concrete pentru Romania, din punct de vedere economic si strategic, nu sunt foarte mari.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )