Libnet.ro
UNICEF

10:15

Topul celor mai vandute masini din Europa. Pe ce loc se afla Dacia Sandero si Duster (FOTO)

B1 B1,
Topul celor mai vandute masini din Europa. Pe ce loc se afla Dacia Sandero si Duster (FOTO)

Compania de analiza JATO Dynamics a publicat topul celor mai vandute masini noi din Europa, in prima jumatate a acestui an. Astfel, cel mai vandut model in primele 6 luni este Volkswagen Golf. Masina. continuă pe B1

Topul producatorilor de mezeluri: cum merg afacerile celor mai mari companii din Romania

Afacerile celor mai mari producatori de mezeluri din Romania au fost in crestere anul trecut, insa nu toate companiile au fost mai profitabile in 2017 decat in anii anteriori. Liderul pietei de mezeluri ramane Unicarm, insa in cadrul clasamentului.

Crenvurstii, bombe cu sare. Topul celor mai sanatosi crenvursti

Crenvurstii din comert sunt imbuibati cu sare, reprezentand un adevarat pericol pentru sanatate, in special pentru sanatatea copiilor si cea a batranilor. Asa arata cel mai recent studiu facut de InfoCons-Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului, care a facut un studiu pe etichetele a 11 produse care se gasesc la dispozitia romanilor in hipermarketuri.

Topul celor mai romantice destinatii de vacanta

Fie ca este vorba de o cerere in casatorie, realizarea unei sedinte foto de nunta sau petrecerea lunii de miere, specialistii recomanda alegerea unuia dintre cele mai romantice 20 de locuri din lume.

Povestile celor mai pretioase tezaure din Evul Mediu gasite in Romania. Unde se afla comoara de 10 kilograme de aur

Un tezaur de vase si potire de aur, descoperit la Sannicolau Mare se numara printre cele mai pretioase comori datate in Evul Mediu si descoperite pe teritoriul tarii.

Cea mai mare banca din Irlanda isi pierde executivii de top

Acestia pleaca la bancile care isi muta sediul din Regatul Unit in Irlanda Zeci de directori executivi ai Allied Irish Banks AIB), cea mai mare banca din Irlanda, au fost recrutati de rivalii care se extind in Dublin din cauza Brexitului iesirea Marii Britanii din UE), ceea ce l-a determinat pe directorul executiv al institutiei sa avertizeze ca plafonul de salarizare strict al tarii face dificila mentinerea acestora, informeaza Financial Times FT).

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

Soferia este cea mai cautata meserie, arata cel mai recent studiu din industria HORECA. Nevoia mare de oameni in acest domeniu a fost constanta in ultimul an si jumatate, avand in vedere ca a generat,.

Raetchi, PNL: Turneul lui Dancila n Balcanii de Vest a fost cea mai mare rusine din istoria diplomatiei romne

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi sustine ca turneul premierului Viorica Dancila in Balcanii de Vest este cea mai mare rusine din istoria diplomatiei romane, iar deplasarile sefului Executivului trebuie blocate imediat, transmite Mediafax.

Inmatriculari in Europa: Romania inregistreaza cea mai mare crestere din UE in prima jumatate a anului

Peste 8,6 milioane de masini noi s-au inmatriculat in Europa in primele sase luni ale anului. Germania ramane cea mai mare piata cu peste 1,8 milioane de masini inmatriculate pana la finalul lunii iunie, iar Romania ocupa prima pozitie in topul.

Studiu: Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania si ce cauta angajatii

Topul celor mai doriti angajatori a fost realizat de compania de consultanta Catalyst Solutions in urma analizarii raspunsurilor la intrebarea deschisa: Care este topul primelor 3 companii pentru care ai vrea sa lucrezi?. Respondentii au.

Ford isi schimba strategia din Europa si se concentreaza pe SUV-uri si vehicule comerciale

Ford redirectioneaza cheltuielile in Europa de la masini la SUV-uri, crossover-uri si vehicule comerciale, care sunt mai profitabile, in incercarea de a readuce pe profit operatiunile din regiune, informeaza Auto Week si Automotive News Europe,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )