Libnet.ro
UNICEF

11:00

Volkswagen Golf ramane cea mai vanduta masina in Europa in primele 7 luni ale anului. Dacia Sandero, foarte aproape de top 10

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Volkswagen Golf ramane cea mai vanduta masina in Europa in primele 7 luni ale anului. Dacia Sandero, foarte aproape de top 10

Volkswagen Golf este in continuare masina cu cele mai mari vanzari in Europa dupa primele 7 luni ale anului, in timp ce Dacia Sandero s-a apropiat la mai putin de 1300 de unitati de top 10. continuă pe Wall-Street Ro

Toti soferii trebuie sa stie cat de dotata era Tovarasa Ceausescu: Revine Dacia nostalgicilor, cea mai vanata masina a romanilor! (FOTO)

Jurnalistii britanicide la The Telegraph au realizat un amplu material despre un model Dacia special, cunoscut ca si Dacia 2000, masina utilizata in anii 80 de dictatorul Nicolae Ceausescu pentru vizitele.

Revine Dacia 1300! E incredibil cat costa cea mai iubita masina a romanilor: Tu ti-o permiti? (FOTO)

Dacia 1300 nu a fost unul din modelele care sa aduca laude producatorului auto romanesc, iar in prezent acest model este vazut mai mult ruginind prin parcari decat in circulatie. Cu toate acestea, un sofer.

Seful ANSVSA: Romnia si Europa se confrunta cu cea mai grava boala a animalelor de dupa al Doilea Razboi Mondial

Romania si Europa se confrunta in acest moment cu cea mai grava boala a animalelor de dupa al Doilea Razboi Mondial pana in prezent, cu pesta porcina africana, sustine presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), Geronimo Branescu, citat de Agerpres.

Harta care arata cum Romania a cazut prada pestei porcine. Cea mai rea situatie din Uniunea Europeana

O harta actualizata a focarelor de pesta porcina din Uniunea Europeana, realizata de Comisia Europeana, arata ca Romania este cea mai afectata tara. in aproape jumatate din judete sunt focare oficiale de pesta porcina sau exista riscul iminent sa se extinda.

Cea mai indrazneata aparitie a Ducesei de Sussex: rochie mini la primul eveniment public din ultima luna FOTO VIDEO

Dupa ce au stat departe de lumina reflectoarelor in ultima luna, Ducii de Sussex au revenit in atentia publicului cu o participare la un eveniment caritabil. Si de aceasta data, Meghan Markle s-a bucurat de o mare atentie, mai ales ca si-a facut aparitia in cea mai indrazneata tinuta pe care a purtat-o de cand a devenit oficial membra a Casei Regale Britanice.

Transylvania Awards 2018 - cea mai importanta conferinta de bussines din regiune, in Cetatea Alba Carolina

Cetatea Alba Carolina gazduieste in perioada 6-7 septembrie 2018 cea mai importanta conferinta de business din regiune - Transylvania Awards 2018.

Presedinte ANSVSA: 781 de focare de pesta porcina, in zece judete; este cea mai grava boala a animalelor de dupa al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), Geronimo Raducu Branescu, a anuntat, miercuri, ca s-au inregistrat 781 de focare de pesta porcina, in zece judete, peste 120. 000 de porci fiind deja sacrificati. Este cea mai grava boala a animalelor de dupa al Doilea Razboi Mondial, a spus Geronimo Raducu Branescu.

Cum ar putea fi afectata Romania de o criza in care ar putea intra Turcia, a 13-a cea mai mare economie din lume

Turcia este a 13-a cea mai mare economie din lume, iar problemele cu care se confrunta ar putea avea repercusiuni si asupra Romaniei.

Pesta porcina da mari batai de cap Anemariei Prodan si lui Laurentiu Reghecampf: Cei doi au o ferma unde cresc cea mai scumpa rasa de porci

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan ar putea pierde bani importanti din cauza virusului peste porcine. Cei doi au o ferma unde cresc o rasa exclusivista de porci, cunoscuta si ca cea mai scumpa din lume,.

Pesta porcina da mari batai de cap Anamariei Prodan si lui Laurentiu Reghecampf: Cei doi au o ferma unde cresc cea mai scumpa rasa de porci

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan ar putea pierde bani importanti din cauza virusului peste porcine. Cei doi au o ferma unde cresc o rasa exclusivista de porci, cunoscuta si ca cea mai scumpa din lume,.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3842 seconds )