Libnet.ro
UNICEF

21:30

a dezvaluit primul model hibrid plug-in. Este cel mai rapid de serie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
 a dezvaluit primul model hibrid plug-in. Este cel mai rapid de serie

Prezinta primul model hibrid plug-in PHEV - Plug-in Hybrid Electric Vehicle), SF90 Stradale, cu o autonomie de 26 de km in modul electric si 1. 000 CP, care ii ofera un timp de accelerare pana la 100 km/h in 2,5 secunde. continuă pe Wall-Street Ro

a dezvaluit primul model hibrid plug-in. Este cel mai rapid de strada

Prezinta primul model hibrid plug-in PHEV - Plug-in Hybrid Electric Vehicle), SF90 Stradale, cu o autonomie de 26 de km in modul electric si 1. 000 CP, care ii ofera un timp de accelerare pana la 100 km/h in 2,5 secunde.

a prezentat un model hibrid de automobil de lux

A prezentat miercuri un model hibrid de automobil de lux, 4WD SF90 Stradale, care poate circula in liniste pe strazile oraselor datorita energiei electrice si sa atinga o viteza maxima de 340 de klometri pe ora, transmite Reuters.

a prezentat un model hibrid de automobil de lux care poate atinge 340 de kilometri pe ora

A prezentat miercuri un model hibrid de automobil de lux, 4WD SF90 Stradale, care poate circula in liniste pe strazile oraselor datorita energiei electrice si sa atinga o viteza maxima de 340 de klometri pe ora, transmite Reuters, citat de news. ro.

Un computer Apple, primul model, vandut pentru o suma mare

Un computer Apple-1, primul model scos de celebra companie, a fost vandut, zilele trecute, la o licitatie online pentru o suma mult mai mare decat cea pentru care se cumpara in urma cu 43 de ani, cand a fost scos pe piata.

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa - studiu

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa. Este concluzia celui mai mare studiu in care a fost analizat nivelul de antibiotice din raurile din 72 de tari. in peste 100 din ele, concentratia descoperita a.

E oficial. Acesta este cel mai bun motor din lume

V8 biturbo de 3,9 litri a castigat pentru al patrulea an consecutiv titlul de Motorul Anului, acordat de Revista Engine Technology International. Dezvolta 670 de cai-putere si este prezent pe 488 GTB, 488 .

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )