Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sian, cel mai puternic Lamborghini de serie de pana acum: sistem mild-hybrid la 48V cu supercapacitor, 819 CP si sub 2.8 secunde pentru 0-100 kmh

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sian, cel mai puternic Lamborghini de serie de pana acum: sistem mild-hybrid la 48V cu supercapacitor, 819 CP si sub 2.8 secunde pentru 0-100 kmh

Lamborghini a publicat primele imagini cu noul Sian. Supercar-ul este echipat cu un sistem mild-hybrid la 48V si cu motorul V12 de 6. 5 litri. Publicul va putea admira noul Lamborghini Sian in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, scrie automarket. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Cutremur de 4,5 grade in judetul Buzau. Este cel mai puternic seism din acest an

Un seism cu magnitudinea de 4,5 s-a produs marti, la ora 14. 55, in judetul Buzau. Este cel mai puternic cutremur inregistrat in acest an in Romania. 20 Pana la aceasta ora, nu s-au inregistrat apeluri pe 112 sau alte informatii privind posibile pagube, in urma cutremurului, transmite Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. De asemenea, ISU Bucuresti Ilfov a anuntat ca efectueaza o verificare a integritatii cladirilor din zona Centrului Istoric din Capitala.

CUTREMUR, in ROMANIA, in urma cu PUTIN TIMP! Este cel mai PUTERNIC SEISM de la inceputul anului

Pamantul s-a cutremurat in urma cu putin timp. Seismul a avut magnitudinea de 4,5 pe Richter, in zona Vrancea! Este cel mai puternic seism inregistrat de la inceputul anului, conform INFP. Cutremurul s-a.

Stare de urgenta in SUA. Cel mai puternic uragan din ultimii 30 de ani face prapad

Cel mai puternic uragan din ultimii 30 de ani a lasat in urmaimagini apocaliptice in Bahamas. Zeci de case au fost distruse in timp ce furtuna continua sa avanseze cu rafale de vant de peste 260.

Astronomii au descoperit cea mai ciudata planeta de pana acum

Astronomii au descoperit recent o planeta, iar aceasta pare sa se comporte mult mai diferit decat ale corpuri ceresti asemanatoare. HR 5183 b este o planeta masiva care orbiteaza in jurul.

Cel mai lung yacht din lume va fi lansat pe apa la Tulcea

Cel mai mare yacht din lume va fi lansat din Tulcea in 2020. Un proiect grandios menit sa salveze oc.

Viena a fost desemnata cel mai bun oras pentru locuit din lume, pentru al doilea an consecutiv

Viena a fost desemnata, pentru doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit din lume, potrivit clasamentului anual realizat de The Economists Intelligence Unit. Capitala Austriei a obtinut 99,1 puncte pr.

DJ Wanda si sotul ei, rasfatati de cel mai bun prieten al lui David Beckham

DJ Wanda si sotul ei, Karl Katavhich, au fost rasfatati de cei apropiati cu multe cadouri memorabile la nunta din luna august de la Londra.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 26 AUGUST - 2 SEPTEMBRIE Fondul Proprietatea - printre performerii bursei

Actiunile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere din componenta celor trei indici analizati la aceasta rubrica, au avansat cu 4,14%, in raport cu moneda euro, in intervalul 26 august - 2 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET, BET-XT si BET-FI, care au inregistrat aprecieri pe linie, in perioada analizata.

Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, in Romania. Ce se intampla in zonele cu risc seismic

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs, marti, in judetul Buzau. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISUBIF) a anuntat ca in urma verificarilor efectuate nu s-au inregistrat efecte ale cutremurului. Pompierii verifica in continuare cladirile cu risc seismic din Centrul Vechi al Capitalei. Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, .

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului

Cristiano Ronaldo, de la Juventus Torino, a castigat premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului .

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3043 seconds )