Libnet.ro
UNICEF

19:15

Impact violent: Doi tineri au ajuns cu rani grave la spital dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un TIR

B1 B1,
Impact violent: Doi tineri au ajuns cu rani grave la spital dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un TIR

Accident teribil la Bistrita, in care au fost implicati doi studenti de la Academia de Politie. Cei doi tineri au ajuns cu rani grave la spital, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un. continuă pe B1

FOTO Doi tineri care se pregateau sa devina politisti sunt in stare grava dupa ce au intrat cu masina sub un TIR

Doi tineri de 21 si respectiv 22 de ani sunt in spital, in stare grava, dupa ce au intrat cu autoturismul sub un TIR parcat aproape de zona industriala a Bistritei. Cei doi au avut nevoie de pompierilor de la descarcerare, care au taiat caroseria autoturismului pentru a-i putea scoate.

Cum pot fi cumparate rovinietele online. Platforma dezvoltata de doi tineri si acreditata de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Pentru soferii care inca nu stiu, exista si roviniete online. Ele pot fi achizitionate de pe un website specializat, creat de doi specialisti in comertul online care incearca sa reduca drastic timpul si stresul alocat platii taxelor de circulatie rutiera.

Balena Albastra loveste Moldova: Ultimele mesaje ale celor doi tineri care s-au aruncat de la etajul 18 (VIDEO, FOTO)

Tragedie la Chisinau: Cei doi minori care s-au sinucis pe 8 martie arucandu-se de pe o cladire cu 18 etaje, erau activi pe retelele de socializare unde postau destul de des mesaje si poze cel putin.

Doi tineri din Chisinau s-au aruncat in gol de la etajul 18. Ambii au murit pe loc, lasand si un bilet de adio

Doi adolescenti din Chisinau, o fata si un baiat, de 16, respectiv 15 ani, s-au aruncat in dimineata zilei de miercuri, 8 martie, de pe acoperisul unul bloc locativ cu 18 etaje. Ambii minori s-au stins din viata.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )