Libnet.ro
UNICEF

20:32

Momente de COSMAR pe o sosea din Romania! Cum au SCAPAT acesti oameni dupa impactul FRONTAL intre doua masini! (VIDEO SOCANT)

B1 B1,
Momente de COSMAR pe o sosea din Romania! Cum au SCAPAT acesti oameni dupa impactul FRONTAL intre doua masini! (VIDEO SOCANT)

Impact frontal intre doua masini pe o sosea din Bistrita. Momentul in care cele doua autoturisme se ciocnesc a fost surprins de camera instalata la bordul unuia dintre vehicule, informeaza B1. continuă pe B1

Cu ce venituri incheie acest an marile retele de servicii medicale private din Romania

Piata serviciilor medicale private din Romania este intr-o continua crestere. MedLife, Regina Maria, Sanador, Medsana, Medicover - afla din articol care dintre acesti furnizori de servicii medicale din Romania are o cifra de afaceri mai mare si ce.

Piraeus Bank va vinde subsidiara din Romania catre J.C. Flowers and Co.

Grupul bancar elen Piraeus Bank S. a anuntat ieri ca a ajuns la un acord cu J. Flowers and Co. pentru vanzarea participatiei pe care o detine la subsidiara sa bancara din Romania, Piraeus Bank Romania, informeaza Business Wire.

Retailerul polonez CCC cumpara franciza din Romania, detinuta de Peeraj Interbrands

Retailerul polonez de incaltaminte CCC a cumparat de la grupul de moda Peeraj Interbrands franciza pentru magazinele CCC din Romania in cadrul unei tranzactii de 33 milioane de euro, au confirmat surse din piata pentru WALL-STREET.

Retailerul polonez CCC cumpara franciza din Romania, detinuta de Peeraj Brands International

Retailerul polonez de incaltaminte CCC a cumparat de la grupul de moda Peeraj Brands International franciza pentru magazinele CCC din Romania in cadrul unei tranzactii de 33 milioane de euro, au confirmat surse din piata pentru WALL-STREET.

O cunoscuta banca pleaca din Romania

Banca elena Piraeus Bank a anuntat joi ca a incheiat un acord cu fondul de investitii J. Flowers pentru vanzarea integrala a operatiunilor din Romania. Tranzactia a fost aprobata de.

Judecatorii din Romania, APEL DRAMATIC catre Iohannis: Independenta magistratilor este incalcata

Forumul Judecatorilor din Romania a facut un apel fara precedent catre presedintelui Klaus Iohannis. I se cere presedintelui sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta legilor justitiei.

7.000 de lucratori straini vor putea fi admisi pe piata fortei de munca din Romania in 2018

Guvernul a stabilit, joi, printr-o hotarare, ca 7. 000 de lucratori straini sa fie nou admisi pe piata fortei de munca din Romania, in 2018, in baza avizelor de angajare sau.

Barbati, condamnati la inchisoare pentru proxenetism, in Marea Britanie, dupa ce o tanara i-a trimis mesaje disperate mamei din Romania

Doi barbati din Marea Britanie au fost condamnati la inchisoare pentru proxenetism dupa ce o tanara de 19 ani i-a trimis mai multe mesaje disperate mamei ei din Romania, in care se.

Marea Britanie: Doi barbati, condamnati la inchisoare dupa ce o fata de 19 ani i-a trimis mamei din Romania mesaje disperate in care spunea ca e fortata sa se prostitueze

Doi barbati din Marea Britanie au fost trimisi la inchisoare dupa ce o tanara fortata sa se prostitueze a trimis o serie de mesaje disperate spre mama ei din Romania, scrie Independent. Daniel Purea, 33 de ani, si Stephan Balog, 22 de ani, amandoi din Kensington, Londra, au fost condamnati pentru proxenetism dupa un proces de doua saptamani.

Top cei mai rai soferi din Romania pe judete

Prin Bucuresti s-au adunat romani din toate colturile tarii. Si la fiecare masina cu numar de Bucuresti, cu siguranta mai vezi parcata langa ea si una din alt judet. Capitala nu mai este ca pe vremuri, numai a.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )