Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIDEO Noul Dacia Duster, testat la Euro NCAP. Are 3 stele din 5, rezultat asteptat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noul Dacia Duster, testat la Euro NCAP. Are 3 stele din 5, rezultat asteptat

A doua generatie Dacia Duster a fost testata de Euro NCAP 65519; organismul european independent de certificare a sigurantei automobilelor. Masina produsa la Mioveni a obtinut 3 stele din 5 posibile la testele de impact 65519; un rezultat asteptat, modelul fiind proiectat sa obtina un asemenea rezultat. Interesant este faptul ca Euro NCAP a retestat modelul Alfa Romeo Giulietta, care a avut parte de un facelift, aceasta masina obtinand tot 3 stele din 5, chiar daca la lansarea initiala din 2010 avea 5 stele din 5. Cel mai spectaculos rezultat este al lui Fiat Punto, care a obtinut 0 zero) stele din 5. Asta spune multe despre evolutia cerintelor Euro NCAP pentru ca o masina sa obtina 5 stele din 5. continuă pe Hotnews

Euro NCAP da verdictul: cat de sigura este noua Dacia Duster

Cea mai recenta sesiune de teste de siguranta a adus la sediul Euro NCAP din Belgia nu mai putin de 13 automobile diferite. Printre acestea, si generatia cu numarul doi a modelului Dacia Duster.

Surprize neplacute la Euro NCAP. Fiat-ul Punto a obtinut zero stele de siguranta

Specialistii Euro NCAP au testat mai multe modele de generatie noua, dar au si retestat unele mai vechi pentru a scoate in evidenta diferentele si necesitatea sistemelor de asistenta. Din aceasta ultima categorie face parte si Fiat-ul Punto, un model care a reusit sa ia zero stele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )