Libnet.ro
UNICEF

22:17

Cum se transporta marfurile supradimensionate si care sunt cele mai puternice tractoare agricole din lume

B1 B1,
Cum se transporta marfurile supradimensionate si care sunt cele mai puternice tractoare agricole din lume

Echipamentul pentru transportul marfurilor supradimensionate pare incredibil de complex si impresionant. Are la baza anumite platforme pe roti pe care se transporta diverse dispozitive de dimensiuni si masa mare. continuă pe B1

ALERTA METEO: Ce se va intampla cu vremea in aceasta saptamana... Rasturnare de situatie: Care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii au anuntat, pentru saptamana 19-25 noiembrie, recorduri de ninsori in luna noiembrie si ger extrem. Sunt prognozate zapezi insemnate cantitativ, fiind cele mai mari ninsori din sudul tarii, in.

ALERTA METEO: E oficial, avem cea mai grea iarna din ultimii ani! Care sunt cele mai afectate judete!

Prognoza meteo pe o luna, in intervalul 19 noiembrie-17 decembrie a fost emisa de meteorologii ANM. Acestia au precizat ca urmeaza o iarna geroasa, cu temperaturi mult mai scazute fata de normalul perioadei.

HOROSCOP. Cele mai arogante zodii! Acesti nativi sunt plini de ei

Unii nativi sunt atat de orgoliosi si au o stima de sine atat de ridicata, incat pot si usor catalogati drept snobi. Aflati care sunt cele mai arogante zodii din horoscop. Taurul este.

Eurostat: Romnia si Bulgaria, tarile UE cu cele mai mici rate de deces provocat de cancer

1,3 milioane de oameni au murit din cauza cancerului, in anul 2015, in Uniunea Europeana, ceea ce inseamna peste un sfert - 25. 4% - din numarul total al deceselor inregistrate in acel an, arata datele publicate joi de Eurostat. in timp ce Olanda si Slovenia au cele mai mari rate de deces din cauza cancerului peste 30% din totalul deceselor), Romania si Bulgaria sunt printre tarile UE cu cele mai mici rate de decese provocate de cancer Romania mai putin de 20%, iar Bulgaria putin peste 15%).

FOTO Cum arata Evul Mediu in Romania secolului XXI. Imagini crunte surprinse in cele mai sarace sate, unde oamenii abia razbat din noroaie

De aproape un an, o tanara din Bucuresti a renuntat la viata comoda si s-a mutat intr-una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei pentru a veni in sprijinul oamenilor sarmani. Experientele pe care le traieste in noua ei existenta sunt ravasitoare.

Cele mai socante haine purtate de Kim Kardashian in ultimele luni

Kim Kardashian si surorile sale au creat o insterie in randul oamenilor si au strans in jurul lor milioane de urmaritori. Fiecare tinuta pe care o imbraca Kim Kardashian devine o inspiratie pentru tinerele care viseaza cu ochii deschisi sa traiasca o viata ca a divei. Iata mai jos cateva dintre cele mai memorabile tinute ale lui Kim.

Mircea Cartarescu a primit Premiul Thomas Mann, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane

Scriitorul Mircea Cartarescu a primit, sambata seara, Premiul Thomas Mann 2018, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane. La ceremonia din orasul Lubeck au participat scriitorul si traducatorul Ernest Wichner care a tinut Laudatio, poetul si editorul Michael Kruger care a citit discursul de multumire, editorul austriac Herbert Ohrlinger si traducatoarea suedeza Inger Johansson. Scriitorul Mircea Cartarescu a scris pe pagina lui de Facebook ca la ceremonie au participat si presedintele Societatii Thomas Mann si primarul orasului Lubeck.

Preturile petrolului ating cele mai reduse niveluri din ultimul an

Preturile petrolului au scazut ieri cu peste 7%, la cele mai reduse nivele din ultimul an, pe fondul evolutiei negative a pietei de pe Wall Street, provocata de ingrijorarile tot mai mari legate de incetinirea cresterii economiei globale, transmite Reuters.

Romania, tara cu cele mai multe WC-uri in curte

Romania este pe primul loc in topul tarilor din Europa cu cele mai multe wc-uri in curte, o arata ultimele date publicate de Eurostat. in acelasi clasament pe locul doi se afla Bulgaria, iar pe locul trei.

FOTO Aventurile unei romance in Egipt. Ce trebuie sa stie turistii: Oamenii sar pe tine sa le cumperi marfa. Toti cer bacsis pentru cele mai marunte lucruri

Experienta unei turiste romance in Egipt le arata amatorilor de sejururi ce trebuie sa stie despre unul dintre cele mai vizitate locuri de pe planeta.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )