Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ploiesti: Un pusti de 14 ani a furat aseara masina parintilor. Ce a urmat, este incredibil

B1 B1,
Ploiesti: Un pusti de 14 ani a furat aseara masina parintilor. Ce a urmat, este incredibil

Probabil impins de teribilism, un pusti de 14 ani din Ploiesti a facut, marti seara, un gest pe care il va regreta toata viata. A furat masina parintilor si a pornit in plimbare pe strazile din. continuă pe B1

Un copil de 14 ani si-a bagat fratele geaman in spital. impreuna au furat masina parintilor si au provocat un accident

Doi frati gemeni, in varsta de 14 ani, au avut aventura vietii lor. Au furat masina parintilor si au plecat la plimbare pe strazile din Ploiesti. Baiatul aflat la volan a scapat controlul masinii si a intrat intr-un alt autoturism parcat, dar si intr-o conducta de gaze.

Smecherul cu Audi care a rapit de pe strada o copila de 14 ani si a obligat-o sa ii faca sex oral. La ce pedeapsa l-au condamnat judecatorii

Un tanar de 21 de ani s-a folosit de un minor de 14 ani pentru a forta o adolescenta sa urce in masina pe care o conducea, lovind-o apoi pentru a o determina sa intretina raporturi sexuale cu el.

Lidia Buble a fost femeie de serviciu la 14 ani. N-aveam bani de-o paine!

Lidia Buble se bucura de succes pe plan muzical in prezent, insa, pe cand avea 14 ani, si avea probleme financiare, a lucrat inclusiv ca femeie de serviciu pentru a-si castiga existenta. Iata ce declara! .

ştiri din Auto

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )