Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cel mai CIUDAT semafor din lume: Este aprins pe culoarea rosie de trei decenii. Explicatia este INCREDIBILA

B1 B1,
Cel mai CIUDAT semafor din lume: Este aprins pe culoarea rosie de trei decenii. Explicatia este INCREDIBILA

Cel mai ciudat lucru din orasul german Dresda este un semafor. Acesta nu este orice semafor, ci unul care sta pe culoarea rosie de 28 de ani. El se afla la intersectia a patru strazi si ii obliga pe. continuă pe B1

Cum arata cel mai inalt adolescent din lume. La 19 ani, are 2,49 metri inaltime si poarta marimea 61 la pantofi (FOTO)

Broc Brown, din Michigan, are 19 ani si este cel mai inalt adolescent din lume. Acesta a fost diagnosticat la varsta de 5 ani cu sindromul Sotos, iar medicii sunt de parere ca nu se va opri niciodata din.

VIDEO. Tibi Useriu, romanul care participa la cel mai greu maraton din lume, conduce 6633 Arctic Ultra cu un avans de peste 12 ore: Am rani la picioare, iar viscolul imi bate in fata

Singurul roman care participa la ultramaratonul 5533 Arctiv Ultra, Tibi Useriu, se afla pe primul loc in competitie, dupa ce a parcurs mai mult de jumatate din traseu. Fata de locul al doilea, ocupat de un canadian, roman are un avans de 12 ore, potrivit Tasuleasa Social.

E OFICIAL: Unde se afla cel mai cinstit oras din lume!

Chei, ochelari si alte obiecte pierdute in mod curent, dar si milioane de dolari ajung in fiecare an la Departamentul de obiecte gasite al Politiei din Tokyo, ceea ce reflecta devotamentul japonezilor fa.

Sunt coplesita de emotii. Cristina Neagu, PRIMA REACTIE dupa ce a fost numita pentru a treia oara in cariera cea mai buna handbalista din lume

Cristina Neagu a declarat ca este extrem de emotionata si fericita dupa ce a fost desemnata pentru a treia oara in cariera cea mai buna jucatoare din lume. Romanca a mai fost numita cea mai.

Cursul euro-leu a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii patru ani. Analistii suspecteaza BNR ca a urcat pragul de interventie in favoarea leului

Banca Nationala a Romaniei a anuntat vineri un curs de referinta de 4,5654 lei/euro. Este cel mai slab leu din octombrie 2012 pana in prezent. Cursul afisat este cu atat mai surprinzator.

Jucatoarea Cristina Neagu, desemnata cea mai buna handbalista din lume, pentru a treia oara

Jucatoarea Cristina Neagu a fost desemnata, joi, cea mai buna handbalista din lume in 2016, informeaza Federatia Internationala de Handbal IHF).

Cristina Neagu a fost desemnata cea mai buna handbalista din lume in 2016 (FOTO)

Federatia Internationala de Handbal a anuntat premiile pentru cei mai buni handbalisti din lume pentru anul trecut. Jucatoarea anului in handbalul feminin a fost anuntata a fi chiar interul stanga al.

Tibi Useriu a intrat in istorie. Romanul a castigat pentru a doua oara cel mai greu ultramaraton din lume

Organizatorii 6633 Arctic Ultra au anuntat ca Tibi Useriu a castigat pentru a doua oara cel mai dur ultramaraton din lume. Problemele de sanatate care l-au insotit in ultimele doua zile erau cat pe ce sa-i determine pe medici sa nu-l lase sa continue cursa. Romanul a parcurs ultimii 50 de kilometri pe propria raspundere, dupa ce ranile i s-au infectat. Tibi a reusit sa-si bata recordul de anul trecut, ajungand cu peste 15 ore mai devreme.

Anderlecht-Manchester United, cel mai TARE duel din sferturile Europa League. Care sunt celelalte meciuri

S-au stabilit sferturile de finala ale Europa League. Dupa ce mai intai au fost trase la sorti meciurile din sferturile Champions League, au urmat, ulterior, cele ale Ligii Europa. Cel mai tare meci va.

Cel mai cautat interlop din Alba a fost retinut la granita de intrare in Romania. Pricu a anuntat pe Facebook ca se preda

Cel mai cautat interlop din Alba, Raul Rus, zis Pricu, care a anuntat in urma cu trei zile pe Facebook ca se va intoarce in Romania pentru a se preda a fost retinut la granita de intrare in tara, in judetul Arad. Pricu era urmarit de sapte ani cu mandat international de arestare.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )