Libnet.ro
UNICEF

11:00

Inovatie INCREDIBILA a chinezilor. Cum arata cea mai lunga pista supraetajata dedicata biciclistilor (VIDEO)

B1 B1,
Inovatie INCREDIBILA a chinezilor. Cum arata cea mai lunga pista supraetajata dedicata biciclistilor (VIDEO)

China se afla in topul tarilor cu cele mai interesante inovatii in materie de infrastructura. Chinezii fac orice pot pentru a-si usura modul de a trai. Renumiti pentru ingeniozitate, chinezii. continuă pe B1

Cea mai buna imagine cu Galaxy S8 iti arata ce lanseaza Samsung pe 29 martie

Dupa cateva generatii de Galaxy S, Samsung pare ca a gasit un echilibru in ultimii doi ani. Galaxy S8 apare acum online in cea mai buna imagine si e spectaculos.

Elevii unui liceu din Alba Iulia au construit robotul coordonat prin telefon. XEO merge la cea mai mare competitie de robotica din Romania

Banalul telefon, folosit de tineri in special pentru internet si retele de socializare, a devenit creierul unui robot construit de o echipa de la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia. Echipa de robotica XEO va participa cu acest proiect, in luna martie, la cea mai mare competitie de robotica din Romania.

Topul asiguratorilor RCA la sfarsitul anului 2016: Euroins avea cea mai mare cota de piata, urmat de Asirom si City Insurance

Piata asigurarilor auto obligatorii RCA) a crescut si in trimestrul patru al anului 2016, continuand trendul ascendent din ultimii 5 ani, volumul total al primelor brute subscrise PBS) pe segmentul RCA atingand in anul 2016 un total de 4,03 miliarde lei, a anuntat marti ASF. La finele anului 2016, cea mai mare cota de piata a inregistrat-o Euroins 21%), urmata de Asirom 17,3%), City Insurance 16,1%), Carpatica 10,5%), Allianz-Tiriac 9,5%), Omniasig 9%), Groupama 7%), Generali 5,1%) si Uniqa 4,9%).

Ce s-a ales de cea mai mare uzina a Brasovului. Roman SA inca are comenzi, dar e cu un picior in groapa

Uzina Roman SA, fosta Steagul Rosu, a fost cea mai mare fabrica a Brasovului. A avut 26. 000 de angajati si producea 33. 000 de camioane pe an. Acum este in reorganizare, are doar 300 de angajati si, desi are cereri din strainatate, tot are mari probleme.

Sorin Cimpeanu, fost ministru al Educatiei, despre propunerea Academiei Romane de a obliga studentii sa ramana in tara: Nu este cea mai buna solutie pentru a obtine rezultate

Rectorul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, Sorin Cimpeanu, a explicat, luni, ca strategia gandita de Academia Romana cu privire la ideea de a obliga studentii sa ramana in tara dupa terminarea studiilor, nu este cea mai buna solutie pentru a obtine rezultate, potrivit Mediafax.

VIDEO! Soc la Premiile Oscar! Cum s-a intamplat cea mai mare gafa din istoria ceremoniei!

Warren Beatty si Faye Dunaway au fost duminica seara protagonistii celei mai mari gafe din istoria Premiilor Oscar. Acestia au anuntat gresit castigatorul premiului pentru Cel mai bun film, vina fiind a organizatorilor care le-au dat un plic gresit.

Actrita Viola Davis, castigatoarea premiului Oscar pentru Cea mai buna actrita in rol secundar, este singura artista de culoare care detine si doua distinctii Tony si un Emmy

Prestigioasa gala Oscar si-a desemnat castigatorii. Distinctia pentru cea mai buna actrita in rol secundar i-a revenit actritei Viola Davis pentru rolul din lungmetrajul Fences. Este vorba de primul Oscar pentru Davis, actrita mai fiind nominalizata la premiile Academiei Americane de Film de trei ori.

incepe postul Pastelui, cea mai grea perioada pentru crestini. Cand sunt dezlegari la peste si ce este interzis sa faci

Postul Pastelui, cea mai aspra perioada in care credinciosii sunt indrumati sa se curate de pacate incepe luni, 27 februarie si se incheie pe 16 aprilie cand are loc invierea Mantuitorului.

Centura Bucurestiului, la Primaria Capitalei sau la Ministerul Transporturilor? Care e cea mai buna solutie pentru a scapa de cea mai mare rusine a infrastructurii rutiere din Romania

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca vrea sa preia constructia Soselei de Centura a Bucurestiului de la Ministerul Transporturilor. Pentru finalizarea lucrarilor este de nevoie de peste 250 de milioane de euro, fara a pune la socoteala sumele necesare pentru intretinere si deszapezire. Primaria ar putea sa aloce fondurile necesare, insa ramane problema finantarii, pentru ca la Ministerul Transporturilor centura va fi facuta pe fonduri europene nerambursabile, pe cand in administrarea Primariei soseaua ar ajunge, cel mai probabil, sa fie finantata doar din bugetul local. Dincolo de dilemele costurilor si a finatarii, mai exista discutia daca Primaria Capitalei poate gestiona un asemenea proiect complex, in conditiile in care proiecte mai mici din Bucuresti sunt blocate si au avut intarzieri foarte mari - Pasajul Ciurel sau Pasajul Piata Sudului.

Estimare PwC: China, India si SUA, in topul tarilor cu cea mai mare economie globala, in 2050

China, India si Statele Unite ar putea ajunge, in anul 2050, cele mai mari economii din lume.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )