Libnet.ro
UNICEF

12:15

Brexit-ul a taiat jumatate din productia de masini in Marea Britanie si a redus locurile de munca in industrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Brexit-ul a taiat jumatate din productia de masini in Marea Britanie si a redus locurile de munca in industrie

Productia de masini in Marea Britanie aproape s-a injumatatit din cauza Brexit-ului. In aprilie, constructorii auto au asamblat sub 71. 000 de masini, cu 45% mai putine decat in aprilie 2018, scrie cnbc. com . continuă pe Wall-Street Ro

Incident dramatic intr-un parc de distractii din Marea Britanie. Un copil a fost aruncat din rollercoaster

Incident intr-un parc de distractii din North Yorkshire, Marea Britanie. Un copil a cazut dintr-un rollercoaster si a ajuns de urgenta la spital. Serviciile de salvare au spus ca au de-a face cu un incide.

ANM a emis cod portocaliu in jumatate din tara. Ce fenomene meteo au fost semnalate

Meteorologii vin cu vesti proaste pentru acest inceput de weekend. ANM a emis un cod portocaliu de vreme rea pentru mai bine de jumatate din tara, unde va ploua, iar instabilitatea atmosferica va fi accentuata. ANM informeaza ca, vineri dimineata, a emis un cod portocaliu de ploi, valabil pentru mai multe judete din tara. Este [] .

Cod galben de ploi si vijelii in sud si la munte pana duminica seara, coduri galben si portocaliu pana luni la pranz in jumatate din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben valabil duminica, de la ora 14. 00 la 21. 00 in zonele montane si in sudul tarii, dar si avertizari cod galben si portocaliu de ploi abundente si instabilitate atmosferica pentru aproximativ jumatate din tara, valabile de duminica seara pana luni la pranz.

Cat de rapida este a doua retea 5G din Europa si la ce sa te astepti in Romania

In Marea Britanie a aparut prima retea 5G, a doua din Europa, iar vitezele de descarcare sunt semnificativ mai mari decat cele de pe 4G. Operatorul britanic EE a dat drumul la prima retea 5G.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )