Libnet.ro
UNICEF

10:30

Este OFICIAL! Avertismentul Comisiei Europene in legatura cu masinile diesel

B1 B1,
Este OFICIAL! Avertismentul Comisiei Europene in legatura cu masinile diesel

Comisarul pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, Elzbieta Bienkowska, a declarat, luni, ca C. este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor cauta sa exporte masinile diesel. continuă pe B1

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Comisia Europeana ii SOCHEAZA pe soferii romani! Cat mai au voie sa circule...

Vesti teribile pentru posesorii de masini pe motorina: zilele autoturismelor diesel sunt numarate! Anuntul a fost facut chiar de la varful Comisiei Europene, in contextul scandalului emisiilor trucate.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Trei milioane de masini din Romania nu vor mai putea circula. PANICA printre soferi!

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Anuntul e facut chiar de Comisia Europeana! Situatie CRITICA in Romania

Masinile diesel au zilele numarate. Anuntul vine chiar de la varful executivului comunitar. Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani acestea nu.

Masinile diesel, interzise oficial. Ce a spus Comisia Europeana

Masinile diesel au zilele numarate. Anuntul vine chiar de la varful executivului comunitar. Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani acestea nu.

Nu exportati masinile diesel vechi in Europa de Est

Comisia Europeana este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor cauta sa exporte masinile diesel vechi in Europa de Est, dupa aprobarea subventiilor pentru achizitionarea unor modele mai putin poluante, a declarat astazi Elzbieta Bienkowska, comisarul pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, transmite Reuters.

Dancila, sub tirul lui Timmermans: prim-ministrul trebuie sa raspunda la 18 intrebari din partea Comisiei Europene. Trei directive UE ar fi incalcate

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ii cere prim-ministrului Viorica Dancila ca pana la 1 noiembrie sa raspunda unui set de 18 intrebari punctuale privind modificarile codurilor penale si de procedura penala. intrebarile trimise de Timmermans arata ca, in opinia Comisia Europene, modificarile legislative sunt susceptibile de a incalca trei directive europene, scrie Ziare. com.

Austria: Fostul cancelar Christian Kern renunta la viata politica, la scurt timp dupa ce anuntase ca va candida la presedintia Comisiei Europene

Fostul cancelar austriac Christian Kern a anuntat sambata ca se retrage din viata politica, renuntand astfel si sa candideze la succesiunea lui Jean Claude Juncker la presedintia Comisiei Europene in 2019, candidatura pe care si-o anuntase cu mai putin de o luna in urma, transmite Agerpres citand AFP.

Masinile DIESEL, INTERZISE oficial: RESTRICTIILE sunt deja in vigoare in marile orase! Ce se intampla in Bucuresti

Era masinilor pe motorina pare sa apuna. Mai multe state europene risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase. Printre cele.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )