Libnet.ro
UNICEF

07:30

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Anuntul e facut chiar de Comisia Europeana! Situatie CRITICA in Romania

B1 B1,
Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Anuntul e facut chiar de Comisia Europeana! Situatie CRITICA in Romania

Masinile diesel au zilele numarate. Anuntul vine chiar de la varful executivului comunitar. Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani acestea nu. continuă pe B1

Masinile diesel, interzise oficial. Ce a spus Comisia Europeana

Masinile diesel au zilele numarate. Anuntul vine chiar de la varful executivului comunitar. Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani acestea nu.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Comisia Europeana ii SOCHEAZA pe soferii romani! Cat mai au voie sa circule...

Vesti teribile pentru posesorii de masini pe motorina: zilele autoturismelor diesel sunt numarate! Anuntul a fost facut chiar de la varful Comisiei Europene, in contextul scandalului emisiilor trucate.

Masinile DIESEL, INTERZISE oficial: Care e situatia in marile orase si in Bucuresti... Soferii romani au intrat in PANICA...

Era masinilor pe motorina sta sa apuna, pe fondul scandalului legat de falsificarea testelor de emisii poluanteDieselgate). Comisia Europeana este pe cale sa declanseze sanctionarea drastica si.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Decizia a fost anuntata de pe holurile Tribunalului. De cand NU se mai circula in Romania

Tribunalul administrativ federal din Leipzig a decis ca orasele din Germania au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului in conformitate cu normele.

Lovitura pentru cei care au masini second hand! Anuntul facut acum

Un anunt surpriza despre masinile second hand tocmai a venit, iar dezvaluirile nu lasa loc de nicio interpretare. Vezi AICI ce se intampla cu masinile la mana a.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )