Libnet.ro
UNICEF

23:45

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Anuntul trist a fost facut de Comisia Europeana. Cat mai poti circula in Romania...

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Anuntul trist a fost facut de Comisia Europeana. Cat mai poti circula in Romania...

In cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi, este de parere Comisarul european pentru piata interna si industrie. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in. continuă pe B1

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Decizia a fost anuntata de pe holurile Tribunalului. Cat mai poti circula in Bucuresti si marile orase

Tribunalul administrativ federal din Leipzig a anuntat, in mai, ca orasele din Germania au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, astfel incat nivelul de poluare sa ajunga la cel.

Masinile DIESEL, interzise oficial: Situatie fara iesire pentru ROMANIA. Cat mai poti circula in marile orate si in Bucuresti

Proprietarii germani de masini Diesel sunt panicati dupa ce au aflat ca acestea urmeaza sa fie interzise. Astfel, incep sa scape autoturisme cat mai repede cu putinta, multe din ele ajungand in Romania,.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Deja trei milioane de masini NU MAI AU VOIE sa circule in ROMANIA. Care e situatia in BUCURESTI

Soferii cu masini diesel din Europa primesc o noua lovitura, dupa ce tot mai multe state intentioneaza sa impuna restrictii pentru autoturismele care merg pe motorina. Tribunalul administrativ federal din.

DOLIU in tara noastra! Anuntul tocmai a fost facut: Un MARE roman A MURIT! Nu ma consider EROU, nu mi-am facut decat datoria (FOTO)

Romania este in doliu! Ultimul Cavaler al Ordinului Mihai Viteazul a plecat dintre noi. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp de Ministerul Apararii Nationale, potrivit.

Drama in showbiz! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer a marturisit ca si ea, ca toti oamenii, a fost dezamagita in viata de persoane apropiate, care se dadeau prietene, dar isi urmareau doar beneficiile. De asemenea, artista a recunoscut ca.

Ce se intampla cu toate masinile DACIA din ROMANIA: Tocmai a fost facut anuntul pentru toti SOFERII...(FOTO)

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de productie , Fabrica Dacia din Pitesti a organiozat o expozitie cu cele mai vechi modele dedicata in special nostalgicilor. Soferii au avut astfel ocazia sa vada piesa de.

E ca si MORT... Din pacate, anuntul trist a fost facut! OANA LIS e devastata: Fostul primar VIOREL LIS...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Este vorba de cinci, sase operatii... Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

In urma cu cateva luni, Andreea Marin a participat la un eveniment dedicat femeilor bolnave de cancer. Acolo, Andreea a intalnit-o pe una dintre victimele acestei boli grave. Cum vedeta a mers cu o peruca pe .

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. nu se mai imbogateste din muzica, potrivit cifrelor inregistrate de firma sa Mabel Concert SRL, prin care-si desfasoara activitatea artistica, la Ministerul de Finante. De-a.

Oana Lis, in hohote de plans... Anuntul trist a fost facut: Da, din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )