Libnet.ro
UNICEF

15:30

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Deja nu se mai vand in Europa. Cat mai au voie sa circule soferii romani

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Deja nu se mai vand in Europa. Cat mai au voie sa circule soferii romani

Comisarul pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, Elzbieta Bienkowska, a declarat, luni, ca C. este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor cauta sa exporte masinile diesel. continuă pe B1

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Trei milioane de masini din Romania nu vor mai putea circula. PANICA printre soferi!

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in.

Masinile DIESEL, INTERZISE oficial: RESTRICTIILE sunt deja in vigoare in marile orase! Ce se intampla in Bucuresti

Era masinilor pe motorina pare sa apuna. Mai multe state europene risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase. Printre cele.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Decizia a fost luata chiar la Tribunal. Toti soferii romani sunt in pericol...

O noua lovitura este data pentru piata auto din Germania, unde justitia a interzis circulatia masinilor diesel in al doilea cel mai mare oras din aceasta tara. Hamburg a devenit primul oras din Europa.

E OFICIAL! Masinile diesel vechi au cale libera in Europa de Est

Comisaruleuropean pentru piata interna, Elzbieta Bienkovska, a cerut ca masinile cu motoare diesel poluante din Germania trebuie echipate cu catalizatoare suplimentare inainte de a fi vandute in.

Nu exportati masinile diesel vechi in Europa de Est

Comisia Europeana este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor cauta sa exporte masinile diesel vechi in Europa de Est, dupa aprobarea subventiilor pentru achizitionarea unor modele mai putin poluante, a declarat astazi Elzbieta Bienkowska, comisarul pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, transmite Reuters.

Este OFICIAL! Avertismentul Comisiei Europene in legatura cu masinile diesel

Comisarul pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, Elzbieta Bienkowska, a declarat, luni, ca C. este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor cauta sa exporte masinile diesel.

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL: Deja poti iesi cu 12 ani mai devreme la pensie! Vezi de ce acte ai nevoie!

Potrivit noii legi a pensiilor, pentru mai multe categorii de salariati, varsta de pensionare se poate reduce pentru mai multe categorii salariati. Prin urmare, o parte dintre vor putea iesi de acum la pensie chiar.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )