Libnet.ro
UNICEF

12:01

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Ce se intampla in Romania e FARA PRECEDENT! Cat mai poti circula in marile orase...

B1 B1,
Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Ce se intampla in Romania e FARA PRECEDENT! Cat mai poti circula in marile orase...

Masinile pe motorina au zilele numarate. Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, considera ca, in cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi. continuă pe B1

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL! Soferii romani, in stare de SOC: Cat mai pot circula in marile orase si in Bucuresti!

Zilele masinilor diesel pe soselele din Europa par numarate. Mai multe tari europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana si sa fie reclamate la Curtea Europeana de Justi.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Gata, nu se mai circula in marile orase! Care e situatia in Bucuresti...

Era autovehiculelor diesel se apropie de final. Mai multe state europene risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase. Printre.

Masinile diesel, interzise oficial! Comisia Europeana a facut anuntul: Situatie fara precedent in Romania...

Tot mai multe voci vorbesc despre disparitia masinilor diese. Deja autoritatile din mai multe orase au anuntat ca vor interzice circulatia autovehiculelor pe motorina, iar comisarul european pentru piata.

Victor Ponta, nou atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea: Un om de o perversitate fara precedent. A distrus si furat tara

Victor Ponta lanseaza un nou atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea. Dincolo de orice insa lucrurile sunt foarte serioase - un om de o fatarnicie si perversitate fara precedent cumparand sustinere cu functii.

ştiri din Auto

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )