Libnet.ro
UNICEF

12:01

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL! Veste TERIBILA pentru soferii romani: Trei MILIOANE de autoturisme de la noi deja NU MAI POT CIRCULA!

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL! Veste TERIBILA pentru soferii romani: Trei MILIOANE de autoturisme de la noi deja NU MAI POT CIRCULA!

Era masinilor pe motorina sta sa apuna! Autoritatile din mai multe tari au anuntat ca vor interzice circulatia autoturismelor pe motorina, iar comisarul european pentru piata interna si industrie,. continuă pe B1

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Decizia e transmisa chiar de COMISARUL EUROPEAN! Soferii romani sunt TERMINATI...

Elzbieta Bienkowska, Comisarul european pentru piata interna si industrie, este de parere ca masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi in cativa ani. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred.

Masinile DIESEL, interzise oficial: Soferii romani care au autoturism pe motorina vor primi BANII iNAPOI! Unde se depun cererile...

Grupul auto Volkswagen AG a anuntat ca va oferi bonusuri si subventii proprietarilor de vehicule echipate cu motoare diesel mai vechi pentru a le schimba cu modele mai noi si mai putin poluante, transmit.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Ai autoturism pe MOTORINA? Acum primesti banii inapoi! Vezi daca esti pe LISTA...

Grupul auto Volkswagen va oferi bonusuri si subventii proprietarilor de vehicule echipate cu motoare diesel mai vechi pentru a le schimba cu modele mai noi si mai putin poluante. Sunt eligibili proprietarii.

Opel lanseaza Programul Rabla: stimulente comerciale de pana la 8.000 de euro pentru a scapa Germania de masinile diesel vechi

Opel lanseaza in Germania un bonus special de mediu de pana la 8. 000 de euro pentru clientii care vor renunta la masinile diesel vechi pentru unele noi sau mai putin utilizate.

Programul Rabla la Volkswagen: noi stimulente si bonusuri pentru nemtii care vor sa scape de masinile diesel vechi

Volkswagen a anuntat un nou program de stimulente si bonusuri pentru clientii din Germania care vor sa scape de masinile diesel vechi cu motoare de la Euro 1 pana la Euro 4.

Ce i se pregateste lui Liviu Dragnea de ziua lui. Veste proasta pentru Rezist

Se pregatesc noi proteste Rezist pe retelele de socializare. Se face apel pentru iesirea oamenilor in strada pe 30 octombrie pentru rasturnarea Guvernului Dancila, asta desi noii decizii date de inalta.

Veste proasta pentru romani! Benzina si mancarea se vor scumpi in aceasta iarna

Avertisment pentru romani! Ne asteapta o iarna cu scumpiri pe toate liniile. Cresterea preturilor pentru carburanti da startul unui val urias de cresteri pentru utilitati si chiar si pentru mancare.

Veste URIASA pentru romani: Vor primi mai MULTE PENSII fiecare! Ce DOCUMENT iti trebuie pentru a solicita BANII...

Cei care au lucrat in strainatate pot solicita pensie pentru fiecare tara in care au fost lucratori calificati. Pensiile se vor da in concordanta cu legislatia din statele respective. Casa de pensii din.

ştiri din Auto

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )